Махнете тези аксесоари и дрехи от вас, защото състаряват

1467
Махнете тези аксесоари и дрехи от вас, защото състаряват
Снимка: https://pixabay.com

В зависимост от начина, по който се грижим за външния си вид, можем да получим по-младежко или по-старческо изражение. Понякога допускаме леки грешки, които е възможно видимо да ни състарят, а никоя жена не би искала това да се случи. Ето и няколко примера от ежедневието, които е възможно да ви придадат по-зрял вид. 

Широки дрехи

Модна инвестиция: 7 неща, които задължително трябва да имате в гардероба си

За да създадете не само модерен, но и наистина стилен гардероб, е важно да разчитате на дрехи, които могат да се ползват с години без д...

Дрехите тип чувал не са подходящи за фигурата ви дори ако смятате, че с тях ще прикриете несъвършенствата си и излишните килограми. Те ще ви придадат цялостен по-старчески вид, затова е по-добре да се придържате към кройки, които ще подчертаят фигурата ви.

Кристали и апликации

Разбира се, стилно ще е, ако се съобразите с количеството и екстравагантността на модела, но като цяло, кристалните орнаменти и подобни декорации в различни форми се счита, че ни състаряват. Внимавайте с наслагването на твърде много подобни аксесоари към визията си.

Чорапогащник мрежа

За тях можем да кажем, че вече са демоде и се използват предимно за специфични карнавални костюми, тематични партита или фотосесии. Освен това, те ни състаряват значително. Доверете се на класическия едноцветен чорапогащник за стилна визия и изваяни крака.

Модната индустрия с антивоенни действия

Докато хиляди бежанци прекрачват пеша държавни граници в опит да спасят живота си, по същото време, на парижката и миланската седмица н...

Блузи с прилепнал ръкав

Ако имате по-едра фигура в горната част, то ви съветваме да не прибягвате към подобен модел блузи, тъй като те ще ви направят да изглеждате визуално още по-едри. Те са по-подходящи за съвсем слаби жени, но и тук трябва да се внимава с размера – винаги избирайте точния, не по-голям.

Дрехи от определени цветове

Дрехите, обагрени в земни цветове обикновено придават няколко допълнителни годинки на външния ни вид. Такива са например кафявият, синьо-зеленият, тъмножълтият, маслиненият и др. Те карат бръчките да изпъкват още повече и правят лицето ни да изглежда бледо. Съветваме ви да се спрете на телесните нюанси или на цветове от рода на капучиното.

Обемни бижута

7 ценни съвета за съхранението на зимните дрехи

Съвсем скоро предстои времето да се затопли и да започнем да обличаме все повече леки, ефирни и летни дрехи. Разбира се, покачването на...

Голяма огърлица от перли или голям пръстен с камъни обикновено асоциираме с по-възрастни жени. Тези бижута, особено колиетата с по-големи камъни, придават на лицето ни по-състарен вид. Ако искате да запазите невинността и младостта, заложете на огърлица с една перла, вместо цял наниз от тях.

Плетени шапки

Зимните плетени шапки ни спасяват от студа навън, но е и факт, че някои от тях значително състаряват вида ни. Те се срещат с всякакви дизайни – с перли, апликации, бродерии, мъниста и т.н. – забравете за тях, ако искате да запазите стилната и младежката си визия. Вместо тях може да се спрете на яке с по-голяма качулка или шапка с помпони. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се нарича страхът от открити пространства – и как се лекува?

Готвач издаде кои са перфектните гарнитури за агнешко месо

Пожелания за Цветница 2024

Най-хубавото стихотворение за Цветница

Любовен съвет за всяка зодия за 28 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 28 април 2024

Цветница е! Мощна молитва към Пресвета Богородица

Кумичене 2024 г.: Една от традициите на Цветница

Цветница 2024 г.: Традиции, символика и легенди

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com