Махнете тези цветя от дома си!

52053
Махнете тези цветя от дома си!
Снимка: iStock/Guliver

Това са цветя, които според някои вярвания може да допринесат за неприятности в личния ни живот. 

Тези цветя имат адски силна негативна енергия. По-добре не рискувате, като го отглеждате в дома си.

Бръшлян

Въпреки че преди имаше твърдения, според които той носи късмет на неомъжени дами, то абсолютната истина е, че той носи само и предимно нещастие. Ще имате безброй семейни скандали, ако го имате в дома си. Гаранция , че любовта ще напусне дома ви и е много вероятно да се разведете. Според фъншуй това растение отнема жизнеността.

Бръшлянът може да има и много лош ефект върху момичетата. Ще им попречи да открият истинската си любов и да се оженят. Лилавото води след себе си безплодие.

Хоя

Счита се, то хоята плаши мъжете. Въпреки, че изглежда красиво, вярванията са че растението прави жените вдовици. Тъй като прилича на изкуствено цвете, много хора свързват хоята с гробища. Мислите си, че това е всичко? Не - дори листата и са отровни и трябва да внимавате с тях!

Папрат

Това растение носи лош късмет и нещастие. Редно е да се спомене обаче, че ако отглеждате папрат и тя изсъхне във вашия дом, всичките лоши събития и неща, които са се случили на вас и семейството ви ще изчезнат и по този начин ще се освободите от лош късмет.

Фикус

Фикусът е предназначен за вдовици. Това мнение се е наложило, понеже след война войниците, които са останали живи са се завръщали само в тази домове, където цветето отсъствало. В никакъв случай не го дръжте в дома си.

Кактус

Много хора смятат, че растението помага предимно на жените, за да могат да открият сродната си душа. Ако дамата обаче е семейна, кактусът може да съсипе семейния и живот.

Символика на цветята – какво ти казва с букета, който ти подари?

Наближава Свети Валентин. Един чудесен празник, в който освен подарък поднесен по романтичен начин, ще получите със сигурност и красив ...

Орхидея

Много любители на цветя обожават орхидеите, и го искат в дома си, но това е защото цветето има привлекателен външен вид. Но с хубавото до тук. Защото трябва да се знае, че нейните къдрави корени поглъщат енергията на човек. Особено, ако цветето се намира в спалнята ви, не очаквайте нищо добро да се случи в живота ви.

Дифенбахия

Растението има съдържание на отровен сок, опасен за другите. Ако домашен любимец яде от това растение, умира. Отровата е способна да предизвика възпаление и дразнене на човешката коя. Ако се опитате да ядете от него, има голяма вероятност да се задушите.

Олеандър

Какво цвете си според зодията

Докато повечето хора знаят кои са най-характерните черти за тях според зодиака, какво харесват, какво не харесват, дори кои числа им но...

Заради неговия външен вид, много хора искат да имат растението в своя дом. Но то има глизоидно съдържание съдържание в своя сок и поради този факт е много отровно. Заради аромата си, орлеандърът причинява отравяне, замаяност, гадене, сериозни проблеми с дихателната система. Възможно е да се стигне дори до сърдечна недостатъчност. За това, ако още имате това цвете - веднага се отървете от него.

Монстера

По принцип това е много популярно стайно растение. Има го не само в домовете на хората, но и в много офиси на фирми и компании. Запомнете обаче, че цветето се слави с прозвището "вампир". Това никак не е случайно, защото то изпива жизнените ви сили и може да ви причини много сериозно здравословни проблеми. 

Сциндапсус

Това е много буйно растение и достига до 4-5 метра. Когато цъфти, то отнема на мъжете тяхната сила и енергия. Известно е още като "златна лиана".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо трябва да разпръснете лук в ъглите на стаята - ще се изненадате

Защо трябва да разпръснете лук в ъглите на стаята - ще се изненадате

Защо водата в аквариума става мътна?

Защо водата в аквариума става мътна?

Как се пише: обяснение или обеснение?

Каква е разликата между психолог и психотерапевт?

Каква е разликата между психолог и психотерапевт?

Какво трябва да пиете, когато ви болят бъбреците - обърнете внимание

Какво трябва да пиете, когато ви болят бъбреците - обърнете внимание

Не казвайте на мъжа си: Тази маска за коса с бира върши чудеса

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com