Майската Супер Луна ще донесе интензивни промени за тези 3 зодии

41559
Майската Супер Луна ще донесе интензивни промени за тези 3 зодии
Снимка: Pexels

Ако в момента имате усещането, че промените се случват с изключително бързи темпове, вероятно това е така, защото колективно навлизаме в сезона на затъмнението през пролетта на 2021 г. - което означава, че предстоят много обрати и завой за всички зодии. Пълнолунието през май 2021 г. на 26 май е първото затъмнение за годината и освен това е Супер Луна, което означава, че има силата да разтърси нашите светове и да ни приведе в съответствие с нова траектория.

С толкова много планетни действия, които се извършват в рамките на променливите знаци на зодиака, можете да сте сигурни, че всеки роден под тези знаци ще усети ефектите на затъмнението по по-грандиозен начин. Прочетете, за да разберете дали сте една от зодиите, на които пълнолунието в Стрелец през май 2021 г. ще повлияе най-много и за какво да внимавате, ако е така.

5-те зодии с късмет през лятото

Лятото чука на вратата ти. Любопитен ли си какво ще ти поднесе? Пътешествия, любов, кариера, щастие? За всичко това ти е нужна и доза к...

Близнаци

Цикълът на затъмнението 2021 осветява оста на връзката ви, Близнаци, и това затъмнение на Супер Луна се провежда специално във вашия дом на партньорства. Това означава, че основните кулминации, заключения или промени вероятно ще засегнат любовния ви живот сега и ще достигнете значителна повратна точка в най-близките си отношения. Това може да е моментът да изведете ангажимента си към някого на ново ниво на сериозност или може да означава, че определена връзка достига своя срок на валидност и е време да я прекратите.

Дева

Това затъмнение разтърсва нещата във вашия свръхчувствителен дом и семейство, Дева, което изважда на повърхността всякакви скрити чувства и спомени. Въпреки че хаосът при пълнолуние може да се прояви чрез вкарване на някаква драма във вашия живот или семейно звено, това може да се случи и по-тихо - така че обърнете фокуса си навътре и прекарайте известно време, успокоявайки нуждаещата се и сантиментална ваша страна.

Суперлуната през април ще бъде разходка в парка за тези зодии

Пригответе се да се потопите под повърхността на чувствата си, защото пълнолунието през април 2021 г. ще бъде емоционално. Това мощно с...

Стрелец

Тъй като Супер Луната на Май се случва във вашия дом на личността и егото, ще почувствате, че прожекторът на затъмнението свети директно върху вас, Стрелец. През тази година претърпявате някои дълбоки лични промени и тази луна е повратен момент във вашия път към самоотркиване. Затова, вместо да се разсейвате с партита, взаимоотношения и външна стимулация, опитайте се да позволите на вашата еволюция да се развие без никаква намеса.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com