Митовете за всяка зодия, които се оказват напълно неверни

4889
Митовете за всяка зодия, които се оказват напълно неверни
Снимка: Pexels

Често пъти човек, който се интересува от астрология, е в състояние да познае зодията на човека срещу него само по някои негови характерни особености на характера. Трябва да се знае, че има доста неверни неща за всяка една зодия. Сега е време да разберем кои са тези неистини.

1. Зодия Овен: Обожават кича

Това съвсем не е така. Това е зодия, която обича да се облича елегантно, да е в крак с модата, но в никакъв случай не можем да твърдим, че те са склонни да изненадват останалите с предизвикателни облекла. Може би доста хора им завиждат, че се обличат по-добре от тях и ги обвиняват, че имат кичозен вид. Но обвиненията им са напълно безпочвени и преувеличени.

2. Зодия Телец са ленивци

Погрешно е твърдението, че Телците обичат да си мързелуват. Това е знак, който обича спокойствието и последователността. Те просто няма за къде да бързат. Всичко това не дава правото на хората да ги заклеймяват като мързеливи или безотговорни.

3. Зодия Близнаци обичат да говорят зад гърба на другите

Не е вярно, че те са двулични. Може да мислят различно във всеки един момент, но Близнаците са приятни и умни събеседници. Те обичат приключенията и забавленията, а другото им лице е свързано с меланхолия, която пазят за по-близките си хора. Това е зодия, която държи на приятелството и няма да ви предаде.

4. Зодия Рак са грижовни и предани

На пръв поглед това е така, но то се отнася предимно за близките им хора или тези, на които държат. Ако те си комуникират с някой по-неприятен човек или такъв, който не познават добре, те са хладни и враждебни към него. Не искат да допускат близо до себе си случайни хора, защото ги е страх някой от тях да не ги нарани.

5. Зодия Лъв - надменен и арогантен

Лъвовете обичат да поемат инициативата, да бъдат лидери и да командват, но е пресилено да се каже, че са арогантни. По душа са топли и сърдечни, обичат да се събират с хора и да ги сприятеляват и приобщават към себе си и едни към други. Може и да са горди със себе си и с това, което са, но не го изтъкват, т.е. чувството на надменност не им е присъщо.

Кои са четирите най-злобни зодии?

Има зодии, които просто таят злоба в себе си. Това не е само до човека - хората от тези зодиакални знаци може да са прекрасни, но самит...

6. Зодия Дева - спретнати и чисти

Всеки си мисли, че Девата е чистница и постоянно поддържа всичко в изрядна форма. Да, Девата обича всичко да е изрядно подредено, но доста често ги мързи да измият чиниите или да сготвят. Те може да не са мили прозорците две години или да не са бърсали прах няколко седмици, но когато видят някоя разместена картина или някой боклук на земята веднага скачат да го оправят. Често пъти гледат себе си и не им остава време да почистят къщата.

7. Зодия Везни - винаги мерят справедливо

Може би на книга Везната трябва да олицетворява справедливост, но всъщност това никак не е вярно. Те обичат да взимат решенията предимно в своя изгода, без да мислят дали на другия му е приятно. Могат да натресат някой, когото вие не харесвате, но те държат и той да присъства, защото така искат. Борят се с несправедливостта само когато ги засяга лично.

8. Зодия Скорпион постоянно мислят за любов

Няма да повярвате кои са 5-те най-икономични знака на зодиака

Може и да ги наречете стиснати, но някои хора наистина са в състояние да спестят пари. Те харчат по-малко и спестяват повече. Разбира с...

Навсякъде е описано, как Скорпионите са страстни в леглото, колко добри любовници са и т.н. Когато някой знае, че си има работа със Скорпион, той гледа максимално да го използва и да го изцеди. А това дразни Скорпиона, защото те не обичат да бъдат манипулирани. И не, не мислят постоянно за любов и това как да вкарат някого в леглото.

9. Зодия Стрелец винаги е искрена и честна

Мит е, че Стрелците не могат да лъжат. Те често пъти са доста директни и понякога не подбират думите, които трябва. Затова повечето хора ги определят като честни и прями. Но това не е съвсем така. Стига да искат, Стрелците могат много ловко да излъжат всеки и го правят така, че никога никой да не разбере, освен ако самият Стрелец не си признае.

10. Зодия Козирог е студенокръвна и сдържана

Доста е погрешно да се смята, че Козирогът съчетава сдържаност, студенокръвност и дисциплина. Някои хора си мислят, че те даже са скучни. Няма нищо вярно в това. Когато опознаят хората около тях, те могат да се качат на масата и да започнат да забавляват всички. Когато се разкрепостят и им паднат задръжките, те стават супер забавни и са желана компания. А в любовта са скрити лимонки - когато искат могат да бъдат страстни и да доставят страхотно удоволствие на всеки, който е с тях.

КЪСМЕТЧЕ за 9 юни според зодията

Овен Няма по-голямо щастие от това да срещнеш любовта. Телец Не поглеждайте назад и вървете само напред. Чака ви светло бъдеще! Бли...

11. Зодия Водолей са много щури и луди

Често хората ги мислят за напълно непредвидими, но ако опознаете някой Водолей по-отблизо ще откриете, че всъщност той е готин човек, който може да бъде добър приятел с всеки. Водолеят е любознателен и затова обича да прави разнообразни неща. Артистични и брилянтни учени - това е тяхното признание.

12. Зодия Риби са мили и безхарактерни

Абсолютно грешно е да си мислите, че Рибите се примиряват с нещата, които не им харесват. Напротив, те ревностно гледат да защитят всяко свое становище. А колкото до това дали са мили, само пробвайте да ги обидите или закачите на някоя тема, която не им допада. Може да станат гневни като ураган.

Ако мислите, че всички характеристики са верни, можете да ги споделите с някой любим ваш човек!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com