Мъжете от тези зодии са много опасни

12431
Мъжете от тези зодии са много опасни
Снимка: iStock/Guliver

Мили дами, не всички зодии са светци. Някои от тях са истински страшилища и трябва много да внимавате. Има мъже с изключително тежки характери, които лесно избухват и стават неконтролируеми, когато си изпуснат нервите.

Мъжете представители на тези зодии крият тъмни черти в своя характер и по възможност избягвайте контакти с тях.

Пет зодиакални знака, които откровено си кръшкат

Лоялността и взаимното доверие са основата на отношенията за повечето хора. Но има и такива, които трудно се удържат и винаги намират н...

Скорпион

Безспорно най-тежкият характер от всички зодии е Скорпионът. Тях не ги интересува чуждото мнение и правят това, което сметнат за добре. Без значение от последиците и щетите, които биха могли да нанесат на околните. Астролозите предупреждават, че отношенията със Скорпион винаги са тежки и за да ги запазите трябва да правите сериозни компромиси със себе си.

Овен

Те обичат конфликта и целенасочено го търсят. Думите са най-силното им оръжие и могат да сринат човек със земята само за секунди. Не им пука какво мислят хората за тях и вярват, че винаги са прави. Те са безгрешни и се вбесяват, когато някой се опита да ги поучава.

Лъв

4-те зодии, за които няма тайни във флирта

Понякога небрежно флиртуваме. Ей така, просто за забавление. За да се почувстваме желани и да докажем на себе си, че още ни бива в тази...

Тяхното его им пречи да виждат нещата такива, каквито са. Вярват, че са най-добрите и гледат отвисоко. Държат се надменно и пренебрежително. Дори целият свят да им казва, че грешат - те продължават да държат на своето. Инатливи са до болка и няма сила, която да ги накара да направят нещо, което не искат. Обичат да действат напук и не приемат НЕ за отговор.

Близнаци

Двулични до болка. В момента, в който им обърнете гръб, ще чуете в далечината как шушукат по ваш адрес. Никога няма да ви кажат това, което наистина мислят за вас в очите. Освен това са дребнави и цепят стотинката на две. Не обичат да правят подаръци без причина. Само, когато се налага и винаги гледат да минат тънко.

Телец

Не обичат да се задържат на едно място и в никакъв случай не са по дългите връзки. Ако има възможност ще изневери без грам съвест. Романтични са по душа, но бързо губят интерес. Бунтари по душа и трудно си държат езика зад зъбите. Разбират от всичко и обичат да спорят. Трудно се съгласяват с чуждото мнение и винаги има какво да добавят към него. Никога не оставят нещата така и държат последната дума да бъде тяхна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Мачкат всички по пътя си: Тези зодии са най-големите кариеристи

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com