Мъжете с името Иван изневеряват най-много

4706
Мъжете с името Иван изневеряват най-много
Снимка: iStock/Guliver

В днешно време темата за отношенията и доверието става все по-явна и болезнена. Авторитетният медицински сайт WebMd е провел проучване, в което се показва, че 77% от изневерите са поради лош пример на приятел. 40% от провинилите са се запознали с бъдещата любовница на работното място. Авторите са посочили и имената, които най-много изневеряват. В следващите редове ще посочим техния български аналог.

Иван

На челно място поставяме Иван и е възможно това да е така, просто защото е много популярно у нас, а и не само. Те просто неволно попадат в тази класация. Също така, мъжете с това име са много хитри и отмъстителни (злопаметни са). При тях играе чисто спортния интерес (мога ли и аз да покоря тази недостъпна жена). Според Борис Хигир, мъжете с името Иван държат на брака си, но това не означава, че няма да изпробват своя чар върху приятелките на жена си.

Васил

За него е важно да бъде харесван и желан джентълмен. Той ще включи целият си чар в постигането на тази своя цел. Не след дълго това отношение става извън нормалното за работа и се прекачват граници.

Андрей

Причината за изневерите тук са тщеславието, гордостта и надменното отношение. А колко могат да бъдат омайващи „есенните“ и „зимните“ мъже с това име. Ако не искате да го загубите и да отиде в чуждо легло, то не го притискайте и му дайте пълната свобода. Също така, не го критикувайте. Така наранявате егото му и той ще предпочете да го утвърди встрани, вместо да се занимава с вас.

Димитър

В Древна Гърция името идва от богинята Деметра. Димитровците са много общителни, влюбчиви и искрено се радват на женската компания. Също така, те имат слабост към красивите жени и ще се представят като рицаря на бял кон, само да я имат. Това от своя страна е сериозна предпоставка за изневери. Новото чувство може да бъде толкова силно, че той без да се замисли ще направи всичко възможно, за да го задоволи.

Петър

Постоянната смяна на партньори, дори при дългогодишни връзки,  е нещо характерни за носителите на това име. За това обикновено си има две причини. Първата е неограничена сексуална мощ, която дори понякога граничи с извратени фантазии. Втората е просто вечното търсене на истинската любов, която така и не идва. Причината за второто е, че в детството са имали недостиг на любов и внимание. Затова и сега се опитват да компенсират тази липса с търсенето на любов от жена.

3 знака, че партньорът ви е склонен към изневяра

Предателството винаги е болезнено преживяване в една връзка. Това е една от най-честите причини за развод и може да има отрицателно въз...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Диетолог: 4 храни, на които трябва да кажете "НЕ"

Как да игнорираме хората, които ни дразнят?

Кои позиции за спане са препоръчителни за гръбначния стълб?

Тези знаци на лицето ни са показатели за здравето

Великден 2024 - какво НЕ трябва да се прави

Поздравления за Великден 2024

Най-мощната молитва за Великден, която пази от всяко зло

Стихотворение за Великден

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 5 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 5 май /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Диетолог: 4 храни, на които трябва да кажете "НЕ"
Диетолог: 4 храни, на които трябва да кажете "НЕ"

Не всички продукти са еднакво полезни. Яна Степанова, диетолог, експерт по хранене и фитнес гуру, ни разказва за своя списък от забранени храни. Пшеница Първото...