Находки на улицата: Кои неща могат да откраднат щастието и благополучието

14017
Находки на улицата: Кои неща могат да откраднат щастието и благополучието
Снимка: aileino/Pixabay

Всяко нещо има своя собствена енергия и в ръцете на недоброжелатели може да се превърне в заплаха за щастието и благополучието. Разберете кои неща не трябва да се вземат и да се вдигат от земята, за да се предпазите от евентуален негативизъм.

Нещата, открити на улицата, могат да причинят многонеприятности, следователно по всяко време съмнителните находки трябва да се третират с повишено внимание.

Интересни суеверия, свързани с огледала

Вярва се, че огледалото е прозорец към друг свят, един вид портал. С него са свързани много суеверия и за тях ще ви разкажем в тази ста...

Ключове. Намерените ключове могат да носят енергията на опустошението и бедността. Такива предмети могат да бъдат прокълнати, за да отнемат пари, следователно не е добра идея  да ги вземете у дома. Такава находка може внимателно да се вдигне от земята с носна кърпа или пръчка и да се постави на видно място.

Пари. Особено силна е енергията на парите, а най-негативно влияние оказват монетите, особено ако се намерят на кръстопът. Парите често се използват в церемонии и ритуали разваляне на магии, което означава, че когато вземете намерена монета, можете да прехвърлите проблемите на други хора върху себе си . Ако парите все пак са взети, те трябва да бъдат похарчени незабавно и за незначителни неща. Лесните пари трябва да изчезнат лесно и тогава проблемите могат да бъдат избегнати.

Остри неща. Ножове, ножици и други остри предмети са строго забранени от специалистите по биоенергетиката. В допълнение към случайна инфекция в случай на инцидентно нараняване, тези неща могат да носят негативност, която може да отрови живота ви.

Огледала. Джобните огледала, намерени на улицата, не трябва да се взимат, а е още по-опасно да се оглеждате в тях. Магическите свойства на тези предмети могат да доведат до неприятности, а ако изхвърленият предмет е бил част от ритуал, тогава до големи проблеми в живота.

Най-странните суеверия на света

Виждали сте поне един човек, който се върти три пъти на пета и променя маршрута си, ако някоя черна писана има нахалството да пресече п...

Гребени. Тези предмети натрупват в себе си енергията на миналите собственици и като вземете чужд предмет в къщата си, можете да привлечете всички неприятности на непознатия към себе си. Гребен, намерен на улицата, не трябва да се използва дори след обилно изплакване.

Кръстове и икони. Символите носят свещено значение и са предназначени да се използват само от един човек. Такива находки, ако е жалко да се оставят на улицата, трябва да бъдат отнесени в храм или църква, но в никакъв случай не трябва да се оставят за лична употреба. Експертите казват, че носенето на чужди кръстове ще провокира прехвърлянето на съдбата на предишния собственик и ако е била лоша, тогава проблемите не могат да бъдат избегнати.

Играчки. Понякога на улицата можете да намерите детска плюшена играчка, сякаш забравена от собственика. Такова нещо може да не е проблем, но е най-добре да заобиколите такава находка. Играчките, особено тези, които изглеждат като живи хора, често се използват за магически ритуали, включително за правене на магии, и могат да бъдат много вредни за здравето.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com