Най-атрактивните и запомнящи се пожелания за Ивановден

53900
Най-атрактивните и запомнящи се пожелания за Ивановден
Снимка: iStock/Guliver

След един ден, на 7 януари празнуват всички, които носят името Иван, Иванка, Ванеса, Ванина, Ванко, Ваньо, Ваня, Жан, Жана, Жанет, Ива, Ивайла, Ивайло, Ивалин, Ивана, Иванина, Ивелин, Ивелина, Ивена, Ивет, Ивета, Ивиана, Ивияна, Иво, Ивон, Ивона, Ина, Инка, Инна, Йоан, Йоана, Йоанна, Йовелина, Йовка, Йовко, Йово, Йовчо, Йолина, Йонка, Йонко, Йото, Калоян, Калояна, Яна, Янак, Янаки, Яне, Янек, Янета, Яни, Яник, Яника, Янико, Янимир, Янимира, Янин, Янина, Яниса, Янислав, Янислава, Янита, Янка, Янко, Яно, Янчо, Яньо.

Днес ще ви изненадаме с интересни пожелания за Ивановден, с които да поздравите ваши близки, познати и роднини и да ги трогнете с милите си думи.

Пожелания за Ивановден:

1. Нека на този ден – Ивановден – да започнеш една нова глава от живота си – най-прекрасната, най-запомнящата се и най-вдъхновяващата. Нека в живота ви присъстват любов, здраве, красота и разбирателство.

Каква трапеза се приготвя за Ивановден?

2. Днес аз и цялата компания ти желаем да си обичан като студена бира, желан като парите и здрав като скалите. Продължавай напред и нагоре, а ние ще сме плътно зад теб. Честит бъди!

3. Днес е твоят ден – Ивановден!

Щастлив бъди и с усмивка продължавай напред и нагоре. Винаги бъди това, което искаш, а ние няма да спираме да те обичаме!

Ивановден е. Кой е Йоан Кръстител?

4. Пожелаваме ти никога да не усещаш умора, докато се катериш по най-високите върхове. Винаги бъди мъдър и спри там, където прецениш, но не от умора, а за да съблюдаваш какво и колко много си постигнал в живота си. Честит имен ден!

5. Винаги продължавай да играеш живота по начин, който владееш перфектно. Прави всичко безпогрешно, така че и ангелите да ти завидят. Честит имен ден и си носи името със здраве и гордост.

6. Нека животът ти да бъде един безкраен празник, обвит с песни, забавления и смях. Ние винаги ще продължаваме да споделяме и добри, и лоши моменти с теб, защото си важен за нас. Честит имен ден!

Ивановден 2022 година – кога се празнува?

7. Ти си човек с голямо сърце, с големи мечти и с верни приятели. Пожелаваме ти от тук насетне само хубави неща да ти се случват и изненадите на живота да пораждат сълзи в очите ти, но само от щастие!

8. Честит имен ден! Бъди от онези жени, които умеят да сбъдват и най-големите си цели с много усмивки, танци и забавления. Потапяй се в предизвикателствата и ги преживявай със сърцето си. Честито да е името ти!

9. Честит имен ден! Нека имаш достатъчно много пари, за да си купиш всичко онова, което има цена и да получаваш в изобилие онези неща, които не се купуват с пари.

10. Нека не само на този ден, но и през цялата година късмет да ти носи името и с любов да го изричат. Да ти отваря всяка една врата и да те доближава към най-големите ти цели! Честит имен ден!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com