Най-добрите партньори за жената Телец

12748
Най-добрите партньори за жената Телец
Снимка: Pexels

Тя има много силно развита интуиция. Хитра е, но предпочита да не го показва. От своя партньор тя ще изисква много. Много е ревнива и едва ли би му позволила да поглежда настрани. За нея е от изключително значение, половинката и да има висок социален статус. Това е сантиментална жена и цени милите жестове от своя любим. Предпочита обаче това да се slucvа в обстановка та на лукс и комфорт. Ще бъде най-доволна, когато парите и любовта вървят ръка за ръка.

Жената от този зодиакален знак има най-голям шанс да създаде здрава и дълготрайна връзка предимно с мъже от три зодии. Или поне така казват звездите.

Искате ли да знаете кои са те?

Най-добрите партньори за мъжът Телец

Това е един от най-властните значи в целия зодиак, особено ако става въпрос за амбиции и успех. Мъжът Телец има мъжествена визия, магне...

Жена Телец с мъж Дева

Определено ако заговорим за секс, между тези две зодии могат да се получат доста интересни неща. Мъжа Дева по природа ще се срамува да разкрие своята сексуалност, Но жената Телец е големия герой, който ще трябва да се развихри и да го предразположи. Първоначално тя ще очаква нещо диво и бурно в спалнята, но той ще и даде достатъчно внимание, продължителни удоволствия и нейни ласки.

Малки проблема може да има поради естеството на този мъж, защото той изпитва непрестанна нужда да анализира и най-малката подробност. Жената Телец ще му покаже красивата страна на всичко - и в секса и в ежедневието и в любовта като цяло, но той ще трябва внимателно да я слуша и да бъде готов да тръгне след нея.

Това са два земни знака, които могат стриктно да се придържат към убежденията си и да не вземат под внимание гледната точка на човека отсреща. Но това не им пречи да постигат пълно разбирателство. Готови са и на компромиси.

Тази жена е търпелива и когато се влюби мъж, ще даде всичко от себе си, за да имат пълно щастие. За него се знае, че едва ли веднага ще покаже своите чувства и ще му трябва известно време, за да създадат двамата здрава емоционална връзка.

Ако обичате ТАЗИ зодия... никога не я изпускайте!

Има една зодия, която винаги може да ти даде всичко, без да иска нищо в замяна. Човек, който обичат истински, дава всичко от себе си пр...

Жена Телец с мъж Телец

Когато двама представителите на зодия Телец се съберат в едно цяло, това, което ще се получи граничи с идеалното, с пълната хармония. Дори когато някои от тях загуби инициативата и попадне в колапс, другия взема нещата в свой ръце и бързи ще го извади от това състояние. 

Това е най-чувствения знак в зодиака. Двамата напълно разбират взаимната нужда и те могат да открият неземни удоволствия от секса. Такива, които до този момент не са изпитвали. В леглото под завивките, думата "скука" не съществува. 

Когато някой от тях е имал в миналото разочароваща връзка, много трудно ще си възстанови доверието към своя партньор. Но при срещата с друг Телец, това става възможно. 

Жената Телец вижда в своя любим от същата зодия своя идол, своя пътеводител в живота. Между двамата много трудно могат да възникнат конфликти. това може да се случи единствено при разминаване на техните ценности. Тогава обаче те ще си дадат един an друг достатъчно пространство и ще намерят път към компромис.

Звездите за нея – жената Телец

Жената от зодия Телец е надарена природно възможно с най-добрите качества, които въобще може да има една жена. Няма да бъде преувеличен...

Тя и той от тази зодия толкова много си пасват в любовта, че могат да се радват до безкрай на своята половинка, да вършат всичко което им харесва, без да изпитват чувство за вина.

Жена Телец с мъж Скорпион

Фокусът на тяхната връзка трябва да бъде физическото удоволствие. Двамата няма да могат да разберат въображаемите и платоническите взаимоотношения, когато са заедно. За тях романтиката е в сексуалното удоволствие.

Това са два напълно противоположни знака и изглежда все едно нямат помежду си нищо общо. точно тук обаче се крие силата на тяхната връзка. Не трябва да забравяме, че противоположностите се привличат все пак.

Жената Телец ще бъде много уверена с този мъж, комуникацията им ще бъде предизвикателна и вълнуваща. В момента, в който вече са влюбени, те ще се превърнат в символа на вечната любов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com