Най-добрите партньори за мъжете Везни

22821
Най-добрите партньори за мъжете Везни
Снимка: iStock/Guliver

Владетеля на този знак е планетата Венера, а това е причината тези мъже да са най-нежните в целия зодиак. Същността на неговата душа се изразява в това, да познава изкусно женската природа. Често пъти той си позволява да злоупотребява с флирта, умее да съблазнява с висше майсторство, което е успял да усъвършенства до край. Дори се случва така, че дори жени, които той е зарязал, са склонни да му простят с лекота. Ако искате да се предпазите от това, в никакъв случай не го поглеждайте, докато той се усмихва. Тази негова усмивка и брилянтното му сладкодумие са най-мощното   оръжие с което той разполага, когато стане дума за жените...  Мъжът Везни започва от ранна възраст да проявява интерес към нейния пол и сексът за него е начин на живот. Той търси красотата и неговата партньорка освен красива, трябва да бъде много съобразителна и изключително умна.

В тази статия ви представяме с представителките на кой зодии, мъжът Везни има прекрасна съвместимост и може да създаде здрава връзка. 

Звездите за него – мъжът Везни

Везните със спорта някак си никак не са съвместими. Сред мъжете представители на тази зодия трудно може да се видят такива с атлетични ...

Мъж Везни и жена Овен

Когато този мъж се влюби в тази жена, можем спокойно да кажем, че е призована вродената противоположност на зодиака. Но добре знаем, че противоположностите се привличат. При тази двойка е точно така! Всеки един от двамата притежава такива качества, каквито другия няма. Мъжът Везни е нерешителен, жадува за хармония, обича спокойствието и предпочита нещата да се случват с по-внимателен подход. Обратно на това, жената Овен е раздразнителна, импулсивна и е готова във всяка една секунда да хвърли ново предизвикателство. Всичките тези различия водят след себе си едно магнетично и сексуално привличане. Това е чудесно балансирана комбинация. Възпитания и очарователен мъж от тази зодия, ще успее да култивира нейния буен характер.

Цялата тази хармония се получава от съюза между Марс и Венера. И двамата допринасят активно за нещата, които липсват при другия. А това е основата причина за прекрасния баланс.

Мъж Везни жена Телец

Тук се събират две половинки в едно. Мъжа Везни и жената Телец за кармично свързани. И двамата споделят любовта си към културата и поезията, обичат сигурността във връзката. Понякога в началото се slucvат по-бавно, но е сигурно, че те ще поемат в правилната посока. След като веднъж разберат нуждите на другия и установят, че имат много общи неща и интереси, и двамата ще бъдат наясно че са родени един за друг. И двамата обичат колекционирането на произведения на музиката и изкуството, театралните постановки, гурме храната. Освен да бъдат ухажвани, също така така обичат да ухажват. Тази важност е от изключително значение за да имат прекрасна връзка. Жената Телец много добре може да оцени неустоимия чар на мъжа Везни. Той пък ще и бъде много благодарен за целия разкош и лукс, които тя може да му осигури. Имат и важни неща, които могат да научат един от друг. Той ще и помогне да види другите гледни точки на дадена ситуация или проблем, а тя ще му помогне да превъзмогне тази прословута своя нерешителност. 

9 основателни причини да харесваме Везните

Сигурно вече си милите, че представителите на зодия Везни са истинско съкровище. Определено не грешите в преценката си. Ето 9 наистина ...

Такава връзка има голямо бъдеще, защото и двамата споделят обща любов към културата, красотата, удоволствието. Естетиката и техните сходни вкусове ще направят тяхната връзка като една вълшебна приказка.

Мъж Везни, Жена Лъв

"Везната" и "Лъвицата" чудесно могат да разберат вътрешния светове на отсрещната страна. Когато нейната безкрайна и неукротима енергия се свърже с неговото чувство за хармония, се получава невероятно балансирана и дълготрайна връзка. Тези два зодиакални знака могат да се наслаждават на безпрепятствени отношения и незабравими мигове, защото те оценяват и разбират своя любим човек и прекрасно умеят да извлекат само най-доброто от неговите качества. Мъжа Везни с лекота може да успокои превзетостта на жената Лъв. Ще и помогне да бъде по-решителна и лесно да взема решения в трудни моменти. Тя от своя страна непрекъснато ще му "прелива" енергия, за да успява той да постига целите си.

Най-доброто нещо в тази конфигурация е баланса. Всеки от двамата допълва това, което другия не притежава.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Освен агне: Какво друго трябва да се яде на Гергьовден?

Как се пише: полилей или полюлей?

Защо задължително се яде агне на Гергьовден?

С какви размери е бил най-големият динозавър?

Кога се боядисват яйца за Великден 2024?

Как да си направим мицел за печурки?

5 неща, които ще издадат същността на кавалера ви на първа среща повече от думите

Повишен риск от излагане на токсични метали може да предизвика пушенето на вейп, установява проучване

Колко е дълъг тунелът под Ламанша

5 правила за отслабване без излишен стрес

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Освен агне: Какво друго трябва да се яде на Гергьовден?
Освен агне: Какво друго трябва да се яде на Гергьовден?

В иконографията Свети Георги е на кон, въоръжен, а в краката му е убитата ламя. В народната представа той е покровител на нивите и стадата. В превод...