Най-добрите партньори за мъжът Телец

19325
Най-добрите партньори за мъжът Телец
Снимка: iStock/Guliver

Това е един от най-властните значи в целия зодиак, особено ако става въпрос за амбиции и успех. Мъжът Телец има мъжествена визия, магнетичен поглед, но за разлика от някой други зодии, той не смята себе си за любимец на съдбата. Това е един истински джентълмен, или поне успява да направи такова впечатление на жените.

Телецът не действа агресивно и спонтанно, а е предпазлив по-скоро, особено при взаимоотношенията с нейния пол. Под душа е истински поет, но изключително практичен и това е нещото, което силно привлича жените. С неговия властен характер иска винаги той да решава "кой ще бъде шефа в къщата". 

Когато стане дума за любов, този мъж е всеотдаен партньор. Има невероятната способност да очарова жената до себе си и да я превърне в истинска кралица. Но също така толкова светкавично да се откаже от нея, особено в случаите, когато тя вече е загубила своя блясък и очарование. Мъжете Телец обичат парите и властта и винаги държат те да са водещите в една връзка. Тази, която иска да спечели тяхното внимание трябва да бъде изискана, красива, да се облича с изтънчен вкус, да е амбициозна и с високо положение в обществените очи. Трябва да може да се справи с всяка кризисна ситуация, да е организирана и не на последно място домошарка.

Ето кои дами от зодиака си подхождат чудесно с мъжа Телец:

Странните качества на Телеца

Очарователните и тайнствени Телци са сред приятелите и близките на всеки човек. Както всяка зодия и те имат своите странни качества. Ет...

Телец и Рак

Ето ви една съвършена двойка. Ракът обожава домашния уют, а в същото време е и крайно амбициозен. Материалното в никакъв случай не му е чуждо, но в същото време може да цени и нематериални ценности. Това е двойката с най-големи шансове за един успешен брак и поради факта, че той обича да засипва с грижи дамата си, а жената Рак много и допада да бъде глезена. Освен това тя е изключително рационална.

Телец и Дева

Още една брилянтна комбинация. Прагматичния и спокоен Телец прекрасно се съчетава с Девата. Тя е организирана, разумна и рядко може да изпадне в емоционални кризи. Тази двойка може да има не само в брака успешно партньорство, но и във всякакво бизнес начинание. Още повече, че с голямата амбиция на мъжът Телец и организаторските умения на жената Дева, успехът им е просто гарантиран.

Телец и Скорпион

Звездите за него – мъжът Телец

Мъжът Телец е честен, красив, надежден и изпълнен със страст човек. Може ли да иска нещо повече една жена? А към всичките му плюсове, д...

Това е една изключително интересна комбинация, понеже погледнато от пръв поглед двете страни нямат нищо общо. Обаче се оказва, че не е така. Скорпиона притежава мрачен магнетизъм, който като с магнит привлича мъжът Телец. От друга страна, една от водещите зодии по скалата "внимание, опасност!" няма да има против да се къпе непрекъснато в блясъка на славата на този мъж. Жената Скорпион може да насърчава мъжът Телец да работи, да се развива, да се изявява. Тя ще го стимулира непрекъснато и няма да му даде миг спокойствие, докато не постигне своите цели. Squz между тези "двамата" може да бъде изключително успешен, а различията в техните характери всъщност е перфектното допълнение във връзката им. Една изключително рядка и здрава връзка между двама партньори.

Телец и Козирог

Колкото и странно да ви звучи, тази комбинация е една от най-стабилните. Амбициозния Телец се превръща в пътеводна светлина за иначе хаотичния и малко объркан Козирог. И двамата се нуждаят от удобен дом и всеки от тях ще се постарае да вложи цялата си енергия в това. И единият, и другият имат голяма непоносимост към дългове, така че финансовите затруднения при тях на практика са изключени. Много е вероятно да събират и колекционират стари предмети, защото и двамата се вълнуват от миналото.

Телец и Риби

Рибите обожават да има някой, който да се грижи за тях. Така те виждат смисъла на живота и не се чувстват отхвърлени и безполезни същества. А мъжът Телец не иска нищо друго, освен да има до себе си дама, която да го обгражда с нежност. Всичко това води след себе си едно - те могат да бъдат идеална двойка!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com