Най-досадната черта на твоята зодия

15934
Най-досадната черта на твоята зодия
Снимка: iStock/Guliver

Няма съвършени хора и всеки има дразнещи черти, които го правят неповторим. Знаете ли обаче, че спрямо зодията, то имаме доста общи "несъвършенства". Може да изберете дразнеща черта, която виждате в доста от вашите колеги и познати. След това си направете труда да разберете всеки един от тях коя зодия е и с изненада ще установите, че навярно половината или повече от тях са представители на един и същ астрологичен знак!

Кои са най-дразнещите черти на всяка зодия?

Овен

Те са винаги прави и обичат да спорят за всичко. Не отстъпват от мнението си и понякога използват абсурдни аргументи, с които се опитват да извъртят нещата в своя полза. Способни са да влязат в спор от нищото и да повишат тон, за да докажат своята гледна точка.

Телец

Упорит и мързелив. Честно казано тези хора не са от най-активните. Предпочитат да оставят днешната работа за утре, освен ако няма кой друг да я свърши днес. Освен това са упорити и мнителни. Трудно може да ги принудите да направят нещо, което не искат. Очакват всичко на готово и смятат, че постоянно някой им е длъжен в този живот.

Близнаци

Непредсказуеми и нерешителни. Не могат да взимат решения. Ако очаквате, че Близнаци може категорично да реши какво да направи в дадена ситуация, то просто отидете с нея на пазар и нагледно ще видите как стоят нещата. Също така са и доста непредсказуеми, което налива допълнително масло в огъня в моментите, когато трябва да се взимат решения.

Рак

Тяхната свръхчвуствителност просто не е по вкуса на всеки. Могат да се обидят от най-плоската шега и да приемат всичко навътре до такава степен, че с дни да не ви проговорят. Имат склонност да изпадат в маниакални състояния и да си внушават, че постоянно някой им се смее зад гърба и ги коментира.

3-те най-самотни зодии

Лъв

Тяхната надменност понякога минава всички граници. Често надутото им чувство за его няма и 1 % покритие и не осъзнават, че са обект на подигравки, а не на възхищение. По рождение са лидери, но не са безгрешни и губят представа за реалността.

Дева

На никого не пожелаваме началника му да бъде зодия Дева. Те са маниакални перфекционисти, които няма да ви позволят да напуснете работното си място, докато не изпълните задачите си на топ ниво! Нещата винаги се случват по техния начин и са умели манипулатори, които са готови на всичко, за да постигнат целите си.

Везни

Те се страхуват да живеят. Не обичат да предприемат рискове и често очакват някой друг да вземе решение вместо тях, за да могат да го обвинят, ако нещо се обърка. Не поемат отговорност дори за собствения си живот и страхът да рискуват им пречи да бъдат истински щастливи.

Скорпион

Взискателен и самоуверен. Прекалено са взискателни към околните. Особено към човека до себе си. Мразят, когато нещата не се случват според техните желания и могат да бъдат изключително лицемерни, за да постигнат своето. Не се притесняват да говорят за всеки зад гърба, ако от това ще извлекат някаква полза.

Тези 4 зодии винаги остават неразбрани и самотни

Стрелец

Бързо губят интерес и проявяват типична небрежност не само в работата си, но и в личния живот. Те обичат приключенията и адреналина. Трудно се фокусират само върху едно нещо и почти никога не довършват докрай нещата, с които се захващат. Непостоянни са и живеят за момента. Не мислят за бъдещето и живеят ден за ден.

Козирог

Макар да са срамежливи по природа, то това не им пречи да бъдат стопроцентови използвачи. Допуснат ли ви до себе си, то неминуемо ще се запознаете с тяхната тъмна страна, която ги превръща в безчувствени и нарцистични личности. Способни са да слагат етикети на хората и да съдят грешките им, без значение дали някой им е поискал мнението или не.

Водолей

Често Водолей се опитва да бъде някой, който всъщност не е. Особено, когато се запознават с нови хора и искат да изпъкнат в определена компания. Тогава ще влязат в неприсъща за тях роля, която невинаги успява да направи желаното добро впечатление.

Риби

Просто си избийте от главата, че представител на зодия Риби може да дойде някога в точно уречения час. Невъзможно е. Те са мечтатели, които често губят представа за времето, тъй като ума им е някъде другаде. Губят връзка с реалността и честно казано предпочитат да си стоят в своя измислен свят, отколкото да се сблъскат с реалността, където трябва да правят нещо, което определено не обичат.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се нарича най-здравото великденско яйце из България?

Топ 3 на зодиите, които са най-трудни във връзка

Ново начало в любовта за зодия Рак, ето какво ги очаква до края на годината

Как да имаме най-шарените великденски яйца

Големи промени в любовния живот на скорпионите до края на годината

Отново е на мода боядисването на яйцата с фолио - ето как се прави

Всичко ги разстройва: Най-лабилните зодии

Колко време се пече агнешкото месо, за да е най-сочно

Как да имаме най-шарените великденски яйца?

Не сте очаквали: Топ 4 на най-страхливите зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com