Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Най-грижовните мъже сред ЗОДИИТЕ

27 май 2022, 11:15 часа

Рак

Раците винаги се стремят да са близо до любимата си и ако са дълбоко влюбени, всичко останало отива на заден план.

Изключително чувствителни, те винаги се вглеждат повече в емоциите, интересувайки се от чувствата и желанията на човека до тях. С много малко действия показват колко много държат на някого.

Тези ЗОДИИ ще се сгодят през юни

Близнаци

Според всеобщото мнение близнаците са вятърничави и не умеят да се задържат в една връзка, податливи са на изневери и не може да им се вярва.

Това обаче изобщо не е вярно.

Щом мъжът близнак се влюби, това става единствената жена и обект на цялото му внимание и ще е най-щастливият човек на земята. Щом се появят чувства при тях, те стават страшно лоялни и заинтересовани от целия живот на партньора си. Също така са и много романтични и умеят да изненадват дори след години прекарани в една връзка.

3 са зодиите, които няма да имат късмет в началото на ЮНИ

Водолей

Мъжете водолеи са готови да направят всичко за любимия си човек. Те са смелият рицар на зодиака, готов да защитава дамата си до последно.

Те са готови да зарежат всичко в миналото си в името на любовта и винаги при тях е много силна и подплатена с много дела. 

Те нямат изисквания, а просто се наслаждават и се радват на възможностите на живота, като голямата любов, която са открили и я пазят до последно.

Ния Петрова
Ния Петрова Отговорен редактор
Новините днес