Най-лошите зодии за съпрузи

21217
Най-лошите зодии за съпрузи
Снимка: iStock/Guliver

Разбира се, зодията не винаги е решаваща при избора на партньор. Трябва обаче да се съгласите, че понякога има плашещи съвпадения, които ви карат да се замислите дали пък наистина няма нещо общо с характера на човек. Именно и за това ще поговорим в следващите редове, като ви посочим зодиите, с които е по-добре да не се събирате или пък ако вече сте женени за тях - да ги разберете по-добре.

Рак

По принцип това са чувствителни хора, които са здраво стъпили на земята и държат на традиционните семейства. За тях е важно семейството да бъде добре и да прекарват колкото се може време със семейството си.

До тук всичко изглежда чудесно, но сигурно се питате какво толкова ги прави неподходящи съпрузи. Това е желанието им постоянно да се удовлетворят капризите им. Раците обичат да бъдат слушани от своите партньори и следователно да бъдат удовлетворени всички им желания. Когато това не се случи, те са способни да ви скъсат нервите от мрънкане.

Това са трите ЗОДИИ, които могат да очакват голямо щастие много скорo

Скорпион

Тежкият характер на Скорпионите кара много хора да бягат от тях що се отнася до това да създадат семейство. Няма по-доминиращи от тях хора и постоянно търсят онези личности, които лесно могат да манипулират и да контролират.

Скорпионите искат всичко да върви по техния план и когато това не се случи, те са много раздразнителни и вдигат скандал и за най-малкото нещо. Те не обичат да живеят в сянката на друг. Болезнено ревнива са и не дават на половинката си да направят крачка без тях. Това, заради, което създават семейство е, че умеят да се грижат за него. Могат да печелят много пари и да подсигурят половинката си така, че да не ѝ липсва нищо – освен свободата ѝ.

Стрелец

Уютният семеен живот изобщо не е за тази зодия, която просто иска да живее и пътува. Харесват да има тръпка и нови усещания, а еднообразието може да ги задуши и накарат да скучаят.

Те са едни от най-авантюристичните знаци в хороскопа и това определено ги прави неподходящи за семеен живот. Те не са склонни да направят компромис със своите желания и са изключително егоистични. Ако искате да укротите представител на тази зодия, то това е невъзможно. Просто се примирете, че те са такива и се опитайте да живеете с тази мисъл.

Ако случайно партньорът ви е от тази зодия, то не бива да се отчайвате. Трябва да знаете, че всяко правило си има своите изключения и вашият партньор е точно такъв. Ако пък има някои от недостатъците, то не се отчайвайте – след като сте успели досега да създадете семейство, ще мелите брашно и занапред!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 1 май /валутен калкулатор/

Корона на безбрачие: 7 причини, поради които връзката ви завършва с пълно фиаско

Трик, който ще удължи живота на възрастната ви котка

6 неща, които не трябва да купувате, дори и да са на разпродажба

Пречи ли голямата разлика във възрастта във връзката?

Объркват всички: Най-трудните за разбиране зодии

Мит ли е влюбването от пръв поглед?

В коя европейска държава се намира Валония

Може ли да бъдете приятели с бившия си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com