Най-манипулативните черти на всяка една зодия

13454
Най-манипулативните черти на всяка една зодия
Снимка: iStock/Guliver

Някои хора получават много лесно това, което искат, докато на други им трябва повече време, за да убедят останалите в правотата си. Но всеки човек притежава поне по една черта, която бихме определили като манипулативна. Нека видим кои са манипулативните черти на всеки знак от зодиака според астролозите:

Овен

Овните се имат за лидери и като такива те винаги принуждават другите да свършат нещо за тях. Покрай всички усмивки и шеги, вие няма да усетите кога сте се оплели в капана му.

Телец

Телците манипулират като се представят за жертва. Те ще ви вменят чувство за вина и отново ще се принудите да играете по техните правила. 

Близнаци

Най-лесно се манипулира чрез лъжи, а Близнаците умеят това най-добре. Те така ще извъртят истината, че всеки слушател би помислил колко всъщност са ощетени те, без да има капка истина в това.

Рак

Раците умеят да контролират другите чрез възприятието си. Те ще представят проблема като световен и от най-черната гледна точка само за да постигнат това, което са си наумили.

Лъв

Когато грешат, Лъвовете потискат егото си за момент и се постарават да останат в сянка. Те така ще изопачат нещата, че да няма виновен в ситуацията, или поне да не са само те. По принцип в по-сложни ситуации те гледат да предоставят ползи за всички страни.

Дева

Девите са майстори в манипулирането. Вие дори няма да усетите, че сте подтикнати към това действие от някой друг. Представителите на този знак никога няма да ви кажат директно какво искат, те ще правят намеци и подмятания, докато не се замислите и не предложите самите вие желаното от тях.

Везни

Везните манипулират чрез незнание. И то не реално – те всъщност могат да го сторят и сами, но им е по-лесно да се направят на неуки и да накарат някой друг да свърши мръсната работа. В някои ситуации дори подхождат с нотка флирт. 

Скорпион

Със Скорпионите трябва да се внимава, защото те са много обидчиви и могат да си тръгнат на момента, без дори да се замислят. Ако им противоречите правите голяма грешка, те ще ви убедят, че са прави. 

Стрелец

Стрелците стават същински ангелчета, когато искат нещо. Те до такава степен променят поведението си към добро, че дори не може да ги познаете. Ще ви правят куп комплименти, докато не им дадете каквото искат.

Козирог

Интелигентни и остроумни, Козирозите просто ще ви накарат да се чувствате твърде глупави и по този начин ще ви контролират да правите каквото ви кажат.

Водолей

Водолеите манипулират, като дават смесени сигнали – те днес са тук, утре ги няма, а след това пак се появяват. Така ви карат да се чувствате несигурни в себе си и дори няма да усетите, че са започнали да ви манипулират.

Риби

Рибите никога няма да признаят вината си и правят всичко възможно, за да я прехвърлят на друг. Не е изключено манипулациите да са свързани именно с това. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Къде се намират мощите на Свети Георги?

Колко дълго могат да се съхраняват боядисаните яйца

Пожелания за Гергьовден

Гергьовден 2024 - какво трябва и какво НЕ трябва да се прави

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 6 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 6 май /валутен калкулатор/

Как сe приготвя традиционната питка за Гергьовден?

На кои държави е покровител Свети Георги?

Внимание: Тези хора не трябва да ядат домати

Диетолог: 4 храни, на които трябва да кажете "НЕ"

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com