Най-подходящият коктейл за вашата ЗОДИЯ

12801
Най-подходящият коктейл за вашата ЗОДИЯ
Снимка: iStock/Guliver

Точно както вашият хороскоп казва много за вас, същото прави и любимият ви коктейл. А когато двете неща се смесят, се получава много забавна комбинация. Ето кой е най-подходящият коктейл за вас, според знака, под който сте роден.

ОВЕН (21 март - 19 април): МАНХАТАН

3-те зодии, които ще получат ГОЛЯМА новина през АПРИЛ

Това са зодиите, които могат да очакват неочакваното през първия пролетен месец. Чакат ви много вълнуващи събития, ето какви са те и ко...

Вие сте тип, който ще се впусне в бара след работа (носейки стилен костюм или рокля), ще поръчате този силен коктейл от ръжено уиски и ще се наслаждавате на ефекта, който имате върху всеки наоколо.

ТЕЛЕЦ (20 АПРИЛ 20 МАЙ): ДЖИН И ТОНИК

Практични, добре обосновани и консервативни (но любопитни), вие винаги сте били привърженици на силни, справедливи и класически комбинации. Типичен пример за това е любимият ви коктейл джин с тоник. Искате ли да разклатите нещата? Сменете го и поръчайте с манго и хвойна, които извличат ботаническия вкус на джина.

БЛИЗНАЦИ (21 май-20 юни): УИСКИ САУЪР

Като нерешителни хора, винаги сменяте поръчката в последната минута. Историята е точно същата в бара. Ето защо този коктейл от уиски, който е сладък, мек, умерен и пенлив, със сигурност ще задоволи, без да ви накара да се почувствате, че сте прегрешили.

5-те зодии с ново гадже това лято

Лятото е сезон, в който романтиката и любовта са неизбежни. Няма как да стоим на брега на морето, да усещаме лекия бриз по кожата си и ...

РАК (21 юни - 22 юли): МИНТ ЮЛЕП

Вие сте дълбоко сантиментални и привлечени към напитки, които ви карат да се чувствате така, сякаш сте дошли от друго време и място. Затова и обичате официалната напитка на Кентъки Дерби. Когато хващате студена сребърна чаша, пълна с бърбън и мента в ръката си, лесно можете да си представите, че сте на конни надбягвания ...

ЛЪВ (23 юли-22 август): МАЙ ТАЙ

Няма нищо лошо в малко драма, нали? Тази червена, плодова тики напитка е поръчка, която всеки ще забележи. А, ако ви бъде поднесена в чаша с форма на череп или в издълбан ананас, още по-добре? Няма да се оплаквате. Колкото по-драматично, толкова по-добре.

ДЕВА (23 АВГУСТ - 22 СЕПТЕМВРИ): САНГРИЯ

Всичко, което трябва да знаете за жената Овен

Безстрашен и естествен лидер, жената на Овен е харизматична, енергична и динамична. Тя очаква с нетърпение нови предизвикателства и нов...

Вниманието към детайлите е една от най-големите ви силни страни и това вероятно е причината да сте домакинята на вашата група. Т.е. девет пъти от десет, вие сте този, който прави коктейлите, вместо да ги поръчва. Именно затова и сангрията е вашият коктейл. Практично можете да направите огромна доза, с която да задоволите всичките си приятели и да се върнете към другите си важни задачи.

ВЕЗНИ (23 СЕПТЕМВРИ - 22 ОКТОМВРИ: ШПРИЦ С БЯЛО ВИНО

Дипломатичен, милостив и социален, вие сте миротвореца във вашата приятелска група. Защо? Тъй като хармонията и равновесието са две ценности, които цените над всички останали. Искате коктейл, който можете да споделите с приятелите си и който няма да надделее. Този възхитителен, свеж коктейл е съвсем приятен за тълпата и всъщност изисква да отворите цяла бутилка вино и да поканите своя отбор на по питие.

СКОРПИОН (23 ОКТОМВРИ-21 НОЕМВРИ): ЗАМРАЗЕНА МАРГАРИТА

Хората казват, че сте ожесточени ... и те не грешат. Вероятно това е, защото знаете точно какво искате и сте готови да го постигнете, без много много да му мислите. Ако някой може да изпие четири ледени коктейла с текила без това да повлияе на преценката му, то това сте вие Скорпиони.

Вижте коя зодия как ще реагира, ако влезе крадец в дома им

Овен Хваща се за кобура Овенът не бяга от битка. Овенът даже чака да нахлуе бандит в дома му! Както му е накипяло, добре ще му дойде ...

СТРЕЛЕЦ (НОЕМВРИ 22-ДЕКЕМВРИ 21): ШАНДИ

Искате да бъдете човекът, който вижда всеки филм, номиниран за "Оскар" предварително. Но, честно казано, за вас е трудно да се насладите на 30-минутно предаване на Netflix. Това е така, защото докато оценявате качеството, търпението не е най-голямата Ви добродетел. Хей, няма нищо лошо в това. Направата на вашият идеален коктейл отнема секунди.

КОЗИРОГ (22 ДЕКЕМВРИ-19 ЯНУАРИ): МАРТИНИ

Дисциплинирани, обичащи класиката и стила, вие знаете точно как да се държите на изискано събитие. Именно затова вашият коктейл е нещо чисто, свежо и класическо, като мартини. С допълнителни маслини, разбира се.

ВОДОЛЕЙ (20 ЯНУАРИ-ФЕВРУАРИ 18 ЯНУАРИ): АПЕРОЛ ШПРИЦ

Вижте коя е идеалната половинка за вас според зодията

Има хора, които сякаш наистина са родени един за друг. Често се оказва, че зодиакалните им знаци имат пръст в това и този факт не е ник...

Някои хора може да ви смятат за независими и ексцентрични, но знаем, че това е просто код за тенденции. Вие обичате да давате тон на нови тенденции, така че, естествено, вие сте първият, който прави този старинен италиански аперитив (направен с Аперол, шампанско и сода ) отново хит.

РИБИ (19 ФЕВРУАРИ-МАРТ 20 ФЕВРУАРИ): СПИСЕН АРНДОЛ ПАЛМЕР

Хората ви познават като състрадателни, нежни и малко мечтателни. Вашето щастливо място? Обичате тихите места, на които можете спокойно да се отдадете на мечтите си. Този сладък, освежаващ и лек коктейл със студен чай е напълно омекотен, за да пийнете в късния следобед, докато разглеждате следващия си шедьовър.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com