Най-подходящите зодии за връзка с Водолей

13668
Най-подходящите зодии за връзка с Водолей
Снимка: Pexels

Планетата Уран е управител на зодиакалния знак Водолей.  Хората, родени под този знак, се характеризират с изключителна любезност. Те проявяват любопитство и избягват да стават център на вниманието. Те си подхождат с 3 от знаците в зодиакалния кръг.

Водолей с Близнаци

Колко време ви е нужно да се влюбите според зодията

Влюбването протича по различни начини при различните хора. Не малка роля в това играе и зодиакалния знак. Нека видим каква е традицията...

Тези два знака определено се радват на вълнуващ сексуален живот, когато влязат в сериозна връзка. Не е изключено сексът да стане и на думи, тъй като и двамата обичат да говорят нецензурни неща.

Всички ограничения в спалнята мигновено падат. Интересното е, че възбуждащо им действа интелигентността на партньора. Категорично, нито един от двамата няма да се събере с партньор, който няма интелектуален запас.

Не си позволяват контакт с празноглавци дори при съвсем случайна сексуална среща. Безкомпромисни са. По отношение на мястото за секс, представителите и на двата знака биха го направили на всяко вълнуващо и интересно място. Те не страдат от скрупули и уважават свободата си на личностно изразяване. Има една малка вероятност връзката им да не бъде толкова емоционална.

Водолей и Лъв

Не е тайна, че покрай Лъва всичко блести, а Водолеят обича блестящите неща. Представителите на двата знака се стремят да изразят себе си във връзката по най-добрия начин, но да няма засенчени.

Кой знак никога няма да се влюби във вас

Любовта не се случва по поръчка. Има несъвместими знаци, между които няма как да се установят близки отношения.  Астролозите споде...

Ако се подкрепят взаимно, връзката им може да се задълбочи. Биха могли добре да се разбират помежду си, но често, едва след раздяла могат да осъзнаят колко малко знаят за партньора си и липсата на доверие е допринесла за раздялата.

Уникално изживяване може да бъде сексуалния живот на двамата. С радост изучават сексуалността си, като са особено уверени в действията си.

Водолей и Стрелец

Стрелецът мисли по начина, по който Водолеят действа. Затова и имат добър сексуален живот. Двата знака се привличат силно.  Сексът обикновено е забавен, тъй като и двата знака се стремят да научат нови неща и усилено да експериментират.

Не са изключени проблеми в интимността, въпреки задоволителната сексуална връзка. Стрелецът може да внесе много топлина в отношенията, но изменчивостта му ще премести вниманието му към нещо друго. 

Как да държиш един Водолей винаги влюбен?

Понякога е трудно да разбираме хората от зодия Водолей, особено когато те са наши партньори в живота. Прочетете повече:  1. Диску...

Щом се констатират общи интереси, двата знака могат да променят и виждането си за живота. Няма да спират да разговарят и да научават нови неща един от друг. Ще правят и интелектуален спаринг, но така връзката им ще стане още по-вълнуваща. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 27 април /валутен калкулатор/

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com