Най-популярните сериали, които разочароваха феновете

2050
Най-популярните сериали, които разочароваха феновете
Снимка: Unsplash

За жалост всички зрители сме имали това усещане - намираме интересен сериал и започваме да го гледаме, а след време вече няма и помен от доброто ниво. Всичко става пълна боза. Добрите идеи сякаш са се изпарили, за да оставят мястото си на творчески вакуум на създателите на поредицата. В тази статия ще разгледаме кои са най-популярните сериали в историята, които са разочаровали феновете си. Вижте ги: 

Стоте (The 100)

Кои са най-интересните YouTube канали за филми, които можете да следите?

Предварително искаме да се извиним на всички, които не знаят английски, но и трите YouTube канала са чуждестранни. В България все още н...

Сериалът се излъчва от 2014 до 2020 година и макар да не бе едно от най-гледаните заглавия имаше добра фен база. В сериала се преплитаха сложни сюжетни линии и някои дълбоки теми свързани с морала. Едно от нещата, които бяха интересни за историята беше връзката между враждуващите лидери на две фракции, които са жени. Считана за прекрасен пример как темата може да бъде поставена на дневен ред без да има усещане за натрапване и преекспониране. И поставя въпросът за дилемата между любов и дълг. Всички тези прекрасни неща са изтрити когато създателите на сериала решават, че едната от двете трябва да бъде убита от случаен куршум. Това ядосва много фенове, които остават разочаровани, че историята помежду им не се развива до своя край. 

Luck 

Едва ли много от вас са чували този сериал. Той излиза през 2011-та в САЩ и главна роля в него има известният актьор Дъстин Хофман. Първият сезон се радва на страхотни ревюта и на много гледаемост. Сюжетът се развива около професионалните конни състезания. Това, което обрича проекта е, че два от конете, които участват в продукцията са евтанизирани, защото е имало инциденти по време на снимките. Следват още инциденти и след евтаназията на трети кон, обществеността е бясна, а вторият сезон на сериала е прекъснат, за да се разследват случаите. Напрежението се трупа и HBO решават да спрат сериала. 

Игра на тронове (Game of thrones) 

Филмовите поредици, които да гледаме отново

Има някои класики в киното, които никога не остаряват. Ние се връщаме към тях отново и отново. В тази статия ще ви препоръчваме филмови...

Иска се специален талант години да градиш най-обичания и популярен телевизионен сериал в историята и да го съсипеш в последния му сезон. Да, някои биха казали, че още в седми сезон се виждаха пукнатини в историята, но създателите на сериала наистина съумяха да разочароват феновете по начин, който едва ли някой си е представял. След бавни два епизода, в които почти нищо не се случва, феновете останаха потресени от ужасното завършване на историята, чийто край са чакали с години.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com