Най-сексапилната черта на всяка зодия

5379
Най-сексапилната черта на всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Представителите на зодия Овен са много независими, което е особено привлекателно за техните партньори. Овенът има вътрешна сила и самоувереност.

Телец

Телците притежават тиха сила, които привличат другите и ги правят център на вниманието, където и да отидат. Не е изненада, че Телците се обграждат с ухажори без да правят нищо кой знае какво.

4 зодии, които ще похарчат всичките си пари по време на празниците

Близнаци

Близнаците обичат да се правят на недостъпни, карайки другите да полагат усилия, за да ги спечелят. Играта на „котка и мишка“ се харесва на представителите и те са особено привлекателни, защото знаят стойността си и не молят за внимание.

Рак

Хората с тази зодия са непредсказуеми – в един момент могат да бъдат хладни, а в другия – приятно спонтанни. Това държи другите в напрежение и действа като магнит за тях.

Лъв

Представителите на зодия Лъв обичат интимността и отношенията, които са емоционално заредени и специални, а скучните хора просто не са по вкуса на Лъва.

Дева

Девите имат диво въображение, макар да изглеждат срамежливи и праволинейни. Представителите на зодия Дева притежават потенциала да разгърнат много идеи и интимни мисли.

Везни

Везните могат да са великолепни, но печелят другите най-вече със своя чар да говорят прекрасно. Тяхната най-секси черта е съблазнителният и примамлив начин, по който говорят. 

Скорпион

Как изглежда вашият мъж мечта според ЗОДИЯТА ви?

ОВЕН Вашият мъж мечта обича докрай и безрезервно, също като вас. Търсите човек, който да е готов да ви изслушва. Трябва да ви разбира ...

Той е малко мистериозна личност, която кара другите да искат още и още, като могат да бъдат и малко диви понякога, което е интригуващо и също им осигурява голям брой ухажори.

Стрелец

Стрелците са привлекателни, защото носят в себе си енергия и желание да опитват нови неща. Това ги прави особено интересни за другите.

Козирог

Хората със зодия Козирог са най-практичните от зодиака и тяхната сериозност може да бъде като магнит за другите. В спалнята пък Козирозите искат и дават интимност без граница.

Защо лъвът е най-добрият приятел от зодиака

1. Лъвът винаги стои зад вас Ако имате приятел Лъв, то трябва да сте сигурни, че те ще ви пазят гърба, независимо какво се случва. Те ...

Любови терзания ще мъчат много от зодиите през декември

Водолей

Хората със зодия Водолей имат любопитен ум, който винаги търси истината и поставя под въпрос нещата. Това ги прави особено интригуващи личности за другите, които искат да разберат техните мисли. 

Риби

Те умеят да се адаптират към всяка ситуация, което впечатлява другите. В интимен план креативността им също е особено почитана, защото те не се притесняват да опитват нови неща.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунака?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Лесно боядисване на яйца със салфетки - всеки може да го направи

За какво да внимаваме при варенето на яйца за боядисване

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com