Най-ужасните реплики при раздяла

8976
Най-ужасните реплики при раздяла

Най-ужасният начин да скъсате с половинката си е по телефона или със съобщение, но дори очи в очи раздялата може да бъде болезнена, ако кажете, че… се нуждаете от повече пространство.

Това е най-ужасното оправдание, което някои иска да чуе. Дори без да искате можете да обидите партньора, ако споменете, че "никога не сте го обичал, така както заслужава" или, че тя или той е "твърде добър за вас". Това са клишета, които служат по-скоро за измъкване от ситуацията и почти никога не отговарят на истината. "Срещнах друг/а" звучи болезнено, но ако е истина, по-добре бъдете откровени с партньора.

Миша Бартън скъса с гаджето си

Миша Бартън, позната на зрителите от телевизионния сериал "Ориндж каунти: Кварталът на богатите", се е разделила с приятеля си, британс...

Изречението "мисля, че трябва да бъдем само приятели" е също толкова обидно, колкото и "прочетох в хороскопа си, че ме очаква нова любов". Но най-ужасно е, ако половинката ви реши да се отърве от вас с думите "искам бебе" или "приличаш по-скоро на моя сестра/брат и не мога да се виждам повече с теб".

Но челното място с пълно единодушие заема репликата "не е заради теб, а заради мен", което заслужено печели най-много точки в анкетата.

Източник: БГНЕС

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com