Не е за вярване, но има цели 8 метода родителите на партньора да ви харесат

828
Не е за вярване, но има цели 8 метода родителите на партньора да ви харесат
Снимка: iStock

Запознанството с родителите на любимия ви винаги е притеснителна ситуация, която не винаги преминава по план. През цялото време се колебаете какво ще е мнението им за вас, ще ви харесат ли, ще си допаднете ли взаимно и т.н. Истината е обаче, че не бива да се притеснявате толкова много, та да забравите дори името си. Щом сте достигнали до този етап на връзката си, отношенията ви са достатъчно стабилни, за да не бъдат разрушени поради тази причина. Все пак, добре е да сте в добри отношения и с родителите на половинката си. Нека видим по какъв начин може да спечелите симпатиите им:

Облечете се според повода

Как да възпламените любовта си по празниците?

Празниците идват и най-накрая ще имате малко време за себе си. Ако сте във връзка, в която имате усещането, че нещата не се получават, ...

Не прекалявайте с разголените дрехи, облечете се прилежно и скромно, подходящо за повода, ако сте на ресторант или вкъщи например. 

Не се преструвайте, а покажете истинската си същност

Когато се преструвате, е прекалено видно, а това със сигурност няма да направи добро впечатление на по-възрастните от вас. Имайте предвид, че това ще е първата ви среща, а в бъдеще ще последват още, така че ако постоянно мените поведението си, ще създадете много въпросителни в чуждите очи.

Покажете, че наистина желаете да се сближите с тях

За да сте приети радушно, покажете на хората, че наистина искате да се доближите до тяхното семейство. Разпитвайте ги за неща от миналото, за интересите и хобитата им, дори потърсете стари снимки за разглеждане. 

5 знака, че този мъж няма стойност и не е за вас

Може би сте заедно от известно време и мисълта да останете заедно завинаги се върти в главата ви. Може би сте се установили и мечтаете ...

Представете се

Както е добре вие да научите нещо за миналото им и за характерите на родителите, представете факти и за вас. Разкажете нещата, от които се интересувате, които ви вълнуват и т.н.

Отпуснете се

Истината е, че не трябва да премисляте ситуацията прекалено много. Отидете там, запознайте се и се отпуснете. Оставете се на течението, настройте се според ситуацията и се включете небрежно в разговора.

Пригответе подарък

10 знака, които издават, че той е напът да те зареже

С течение на времето нагласите, поведението и дори чувствата на партньора се променят. Когато връзката ви стане на няколко години, зап...

Цветя за майката, хубав алкохол, бонбони, торта или каквото и да е друго ще направи добро впечатление на родителите на вашата половинка. Ще покаже, че сте възпитани и че ги уважавате, определено ще имате една положителна точка още от вратата.

Не се разсейвайте

Когато не следите разговора и се отплеснете някъде в мислите си, показвате неуважение и че разговорът ви е безинтересен. Това веднага ще се забележи от родителите на половинката ви, тъй като вие ще сте в центъра на вниманието в тази ситуация.

Бъдете любезни

Няколко мили думи и комплименти са достатъчни, за да покажете топлото си отношение към тях. Не прекалявайте обаче, защото ще изглежда твърде изкуствено.

5 признака, че сте влюбена в мъж, който още не е пораснал

Доказано е, че в много аспекти от живота мъжете порастват по-бавно от жените. Узряват обикновено по-късно за сериозна връзка и дълго вр...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Какво е истинското име на Марк Твен

Научете най-щастливия ден за всяка зодия от седмицата, 29 април - 5 май

Извън Атина: Кой е най-големият град в Гърция

Къде се намира най-високият водопад в Европа

Топ 5 на най-красивите места в Европа през пролетта

Кой е най-големият полуостров в света

Тези 3 цвята никога не трябва да се използват за боядисване на яйца за Великден

В коя държава е най-голямото пристанище в Европа

Не хвърляйте старото великденско яйце - ето за какво се ползва

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com