Не е за вярване, но точно тези 3 зодии имат ангелска душа

17833
Не е за вярване, но точно тези 3 зодии имат ангелска душа
Снимка: iStock/Guliver

Равновесието между доброто и злото на Земята се поддържа благодарение на противоречивата човешка природа, която астролозите представят като сблъсък и допълване, между душите на хора – ангели и такива с души на демони. Последните са наречени да оказват помощ на хората в трудни моменти, когато злото ги е споходило, да ги учат как да преодоляват скръбта си и да понасят загуби. От своя страна, хората с ангелска душа учат на любов и доброта, стремейки се светът да става все по-прекрасен. Според Зодиака, единствено представителите на три зодии имат заложена от рождение ангелска душа. Ето кои са те.

Риби

За Рибите е характерна широкообхватна интуиция – те предусещат безпогрешно събития, за които другите си нямат и представа. Това ясновидство, комбинирано с ангелската им душа, ги тласка да насочват обърналите се за съвет към тях в правилната посока, за да вземат адекватните при дадената ситуация решения; и да изяснят основните си житейски приоритети.

Рибите ценят изтънченото и истинското и интуитивно и генерират блестящи идеи как да го пресъздават в божествени шедьоври. При това те изразходват много енергия, но бързо регенерират – чисто подсъзнателно – жизнената си сила и са готови да се впуснат наново в търсене на божественото.

Водолей

Знаци, че до теб има ангел-пазител

Много хора вярват, че ангелите ги придружават в живота, предпазвайки ги от опасности. И има много от тях, както отвътре, произтичащи от...

Водолеите са мъдри и спокойни същества, гледат философски на света , което позволява да не пилеят енергията си, а да я насочват към благотворителни дейности. Защото имат „голямо сърце“, винаги отворено към хората с техните проблеми. Тази тотална ангажираност да лекуват човешките души не рядко се оказва пречка да се концентрират върху себе, за да създадат собствено семейство. Постоянно търсят някого, чиято душа е наранена, за да му окажат безкористната си подкрепа. И го намират всред океана от човешки съдби, а когато дават съвети на тези „страдащи души“, се чувстват истински удовлетворени. А внушителният им енергиен запас подхранва тяхната издръжливост да отстояват непреклонно този си начин на живот.

Везни

Везните са същества с възможно най-чистата ангелска душа. Това се проявява в способността им да са съпричастни с околните, да ги разбират и да се ангажират за решаване на проблемите им – лекуват разбити сърца, вдъхвайки им вяра, че ще имат много красиви моменти. И постъпват така напълно безкористно, без да се влияят от собствените си върхове и спадове – човешкото благосъстояние е винаги на преден план!

Везните са специални и различни от другите, тъй като притежават вродена дарба да усещат къде е красотата, за да я докосват… Могат и сами да създават красота и да внасят в нея хармоничност. Притежават „ангелско търпение“, спокойни и балансирани са и се радват на обичта на близките си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Знаете ли къде точно се намира островът на Одисей

Какви обичаи се правят през всеки ден от Страстната седмица?

Какви груби грешки правим при печене на хляб в хлебопекарна?

В коя държава е остров Тортуга - известното пиратска бърлога в миналото

При отслабване: кои са най-грубите грешки, които правим?

В близост до България се намират Принцовите острови - ето къде

С този прост трик ще разберете дали яйцето е твърдо сварено

Защо седмицата след Цветница се нарича Страстна седмица

Пожелания за Цветница - кой има имен ден на 28 април 2024

Какво вещае появата на мравки у дома?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com