Не пренебрегвайте тези 6 неща, защото точно те ви носят късмет

11765
Не пренебрегвайте тези 6 неща, защото точно те ви носят късмет
Снимка: iStock

Според изкуството Фън Шуй много от нещата покрай нас могат да ни влияят както позитивно, така и негативно. Днес ще ви представим 6 неща, които ни носят късмет и не бива да пренебрегваме и занемаряваме, за да не избяга той от нас. Ето кои са те и как да се отнасяме правилно с тях, за да поддържаме благосъстоянието си:

Отрязани нокти и коса

Ноктите и косата съдържат частица от късмета ни, но отрязването им е неизбежно. Важно е обаче как ще ги изхвърлим и дали ще подходим правилно – може да ги увиете в лист хартия и чак тогава да ги изхвърлите. Така недоброжелателите няма да достигнат до тях и да повлияят на здравето и късмета ви.

Хляб

Хлябът е свещен и не бива да се изхвърля. Може да използвате останките и трохите, за да нахраните птиците или други животинки. Той носи в себе си енергия, символизираща щастие и успех, така че изхвърлянето му на боклука означава да изхвърлите и тези позитиви.

Сол

Със солта трябва да се действа по същия начин, както с хляба. Освен това, не е хубаво да взимате сол назаем, от друга страна може да давате такава, за да се предпазите от неприятности.

Снимки

Не бива да изгаряте, режете или изхвърляте снимки, на които сте вие. Може да правите това с такива, изобразяващи врагове и неприятели, но не и с вашия лик. По този начин рискувате да привлечете болести и други проблеми.

Часовник

Има много значения и вярвания, свързани с часовника. Такъв не бива да се подарява, а според Фън Шуй – не бива и да се изхвърля, както и преподарява. По този начин вие „преброявате“ времето с близките си, като това означава, че може да развалите отношенията си или да се скарате сериозно с някой от тях. Единствените часовници, които е допустимо да изхвърлите, са тези, които не могат да бъдат поправени и нямате никаква полза от тях.

Портфейл

Порфейлът е последното нещо в нашия списък, но енергията му също не е за подценяване. Той, разбира се, е свързан с нашите материални блага. Дори вече да не го ползвате за съхранение на пари и документи, не бързайте да го изхвърляте. При смяната му с нов, го оставете известно време в къщата, поставете сметка в него и след няколко дни я преместете в новия си аксесоар. По този начин ще прехвърлите енергията и ще прекъснете връзката със стария финансов талисман. Енергията вече ще е съсредоточена върху новия портфейл.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Японски психолози: Бърз трик, с които да се отървете от гнева за секунди

Тези опасни мебели никога не трябва да се държат в спалнята

3 неща, които трябва да промените в закуската си, за да отслабнете

4 начина да накарате мъжа Скорпион да бъде обсебен от вас

Мачкат всички по пътя си: Тези зодии са най-големите кариеристи

Експерти: 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла

Фешън икони: Жените от тези зодии са най-стилните

Защо имаме замъглено зрение сутрин?

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com