Непробудни зодии – кои зодии са с по-ниското ниво на потенциал

11620
Непробудни зодии – кои зодии са с по-ниското ниво на потенциал
Снимка: iStock/Guliver

Астролозите смятат, че определен потенциал е присъщ на всеки представител на зодиакалния кръг от висши сили. Това са черти на характера, таланти, цел, които се допълват от съдбата, житейски постижения. Те обаче невинаги могат да намерят приложение. Често са в един вид "спящ режим".

Кои са сенчестите страни на всяка зодия

Ако откриете изброените качества в себе си, значи потенциалът ви все още не е разкрит. Може да събудите силата на духа си с помощта на така наречените слънчеви действия - това е нова астрологична тенденция, система от вдъхновяващи тренировки. Тяхната същност, говорейки на примитивен език е да се „раздвижите“, да увеличите своята производителност и положително отношение.

И така, ето латентните потенциални знаци за всяка зодия:

Овен

Ако вътрешната сила на Овен спи, той няма вътрешни насоки, целта и смисълът на живота се губят. Такъв човек е нетърпелив, истеричен, груб и нетактичен, действа импулсивно. Недоволството води до желанието да се подчинят другите, да се контролират, по всякакъв начин да се получи миг на слава. Представителят на тази зодия става докачлив, агресивен, егоист, страда от промени в настроението и склонност към самоунищожение.

Телец

Неосъществяването на Телец превръща живота му в преследване на материални ценности. Човекът става роб на нещата, ежедневието, светски консуматор - мързелив, капризен и флегматичен. Този човек е прикован към себе си, постоянно изисква внимание. Има неустоимо желание за удоволствия, включително много опасни. В същото време той остава нерешителен, безпомощен, неспособен да решава проблемите си сам.

Близнаци

Непробудените Близнаци са изключително непостоянни, не ценят нито хора, нито неща, напълно неорганизирани са и живеят в пълен хаос. Неспокойният характер, нерешителността и неспособността да поемат отговорност им пречат да подредят нещата в живота. Такива личности са много повърхностни, безразлични към чувствата на другите, не искат да работят, да се развиват, склонни са да лъжат без угризение на съвестта в името на собствените си интереси.

Рак

Представителите на зодия рак са в "спящ режим". Те са депресивни и инфантилни същества. Не могат да обяснят собствените си чувства, чувстват се слаби и безпомощни. Вместо в активни действия, такива хора прекарват дни и седмици в сънища, в измислен свят, където няма сива реалност, а цветове, впечатления и смях. Неосъществените фантазии водят до ужасно разочарование и гняв. Типичен синдром на жертвата е пристрастяването, ниското самочувствие, тревожността и честите истерии.

Лъв

Сънливите лъвове са образец на нарцисизъм и нездравословна суета. Тези горди хора не понасят критики и не знаят как да признаят грешките си. Зад цялата тази същност се крие катастрофално съмнение у тях самите. Следователно несъбудените Лъвове са толкова лесни за хващане на куката на ласкателството. Ако са изправени пред осъждане, няма да има граници за гнева и ще последва отмъщението. Лъвът е стиснат, докачлив, изключително конфликтен.

Любовта ще завладее тези знаци на зодиака до края на годината

Тази година отваря нова глава в личния живот на всички зодии. Годината на Водния син тигър ще внесе нови неща в личния живот на всички ...

Дева

Нереализираните Деви се опитват да прехвърлят отговорността за своите действия и обстоятелства, докато са много придирчиви към другите. Истински скептици и песимисти, които никога не завършват нито едно нещо. Те не са самоуверени, дори се срамуват от себе си, затова много често се опитват да засрамят другите. Трудно е да се събудят в такива ярки чувства, страст, любов. Те са твърде егоистични и концентрирани, върху ежедневната суета.

Везни

Неизползваният потенциал на Везните се превръща в нерешителност. Това е безкрайно съмнение, непривързаност, преструвка и безотговорност. Те са неспособни на големи дела, за да изглеждат по-добре, играят ролята на искрен и надежден приятел, но напълно неубедителен. Затова се смятат за неискрени, не им се вярва. Също така проявите включват повишена уязвимост, податливост към влиянието на другите, склонност към депресия.

Скорпион

Това са зодиите, които не дават думата на никого и изнервят обстановката

Някои черти от характера на човек не са толкова приятни и положителни, но всеки притежава своите качества и негативи. Обаче например до...

Тази зодия е горяща и пламенна в спящо състояние става необуздано агресивна и опасна. Такива хора са наистина жестоки, някои дори се превръщат в садисти. Те живеят в постоянен стрес, винаги на ръба, потиснат гняв рано или късно избухва и носи много разрушения. Такива личности са експлозивни и непредсказуеми, но едва ли може да се очакват приятни изненади от тях. Склонни са към крайности, постоянно конфликтират с другите, в опит да заемат доминираща позиция, преминават всякакви граници. Раздразнителни, несправедливи, отмъстителни и отмъстителни.

Стрелец

Тази зодия демонстрира липсата на Слънцето, чрез ветровитостта и глупостта на своето съществуване. Тези хора се впускат в приключения, поемат неоправдани рискове, хабят енергията си за безсмислени занимания. Те са непостоянни и ексцентрични, самите те живеят в хаос и го сеят наоколо, докато страдат от последствията от собствената си мегаломания и разрушителен жажда за удоволствие. Не се интересуват от материални ценности, но не желаят да се обогатяват с духовни. Към всички, които не са съгласни и осъждат, те изпитват само презрение.

Козирог

Карикатурните сноби са помпозни, арогантни, оттеглени, не показват истинските си чувства пред никого. Изглеждат студени и неемоционални поради невъзможността да изразят с думи това, което е на душата им. Всяка беда в съзнанието на такива Козирози се превръща в трагедия, те не прощават на никого и ако сами са направили грешка, завинаги ще страдат от този провал. Такива личности са ревниви, завистливи, често се водят от мнението на другите, невъзможността да получат желаната сила ги кара да се ядосват и депресират.

Как да развиете пълния потенциал на ума си

Как да развиете пълния потенциал на ума си? Какви са характеристиките на паметта? Какво се случва, когато учим? Ние имаме отговорите. ...

Водолей

Спящият потенциал във Водолей поражда смирение пред съдбата и случайността. Те не живеят, а просто се движат по течението, мечтаейки за обратното. Ниското самочувствие не им позволява да направят решителна стъпка. Външно изглеждат спокойни, но вътре са буря от страсти, негодувание, ярост и болка. Поради прекомерната емоционалност са склонни към необмислени и нелепи действия. Те се опитват да забравят за собствените си неуспехи, потапяйки се в мечти, илюзии за по-добър живот. Борбата на егоизма и духовната слабост, необходимостта от признание с пълна пасивност ги унищожава до основи.

Риби

Непробудените Риби лесно се поддават на лошите навици. Те страдат от зависимости, които постепенно ги правят отчуждени от обществото, самотни и изгубени. Те също са предразположени към синдрома на жертвата, слабоволното съществуване ги тежи и носи някакво мазохистично удоволствие. Те сякаш се наслаждават на своите пороци. Такива хора често имат идоли и техните пълни противоположности. Склонни са към измама и манипулация, тъкат интриги, не изпитват страх да не наранят друг човек. Причината за това е всеобхватната мания за собствените проблеми.

Тук е мястото да се отбележи, че астрологичните теории и практики са извън областта на науката и областта на психичната медицина. Преди да направите заключения за вашето психологическо здраве и личен потенциал, както и да се съгласите с различни видове лечебни практики, отделете време и внимателно проучете въпроса. Вярвайте в предопределеността на своята съдба.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези зодии са истински медиуми

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 14 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 14 май /валутен калкулатор/

Уроците и възможностите, на които провалът ни учи

9 причини млади мъже да харесват по-възрастни жени

Дали ме харесва или си въобразявам - ето как да разберете

Харесва ли ме колегата, или е просто любезен – ето как да разберете

Защо косата ми изтънява - въпросът, който всяка жена си задава поне веднъж

Има ли разлика между риган и чубрица?

Животът ви е все по-объркан? 4 признака, че Вселената ви изпитва

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com