X
 
 

Нещата, които НЕ трябва да правите на коледното парти

Служебните коледни партита могат да бъдат приятни, ако всички се държат подобаващо. Или катастрофални, ако се отпуснат прекалено много. Последното, за съжаление, се случва твърде често. За да не ви е срам от колегите ви чак до следващата Коледа, ви препоръчваме да не правите тези 7 неща на празненството.

1. Не пропускайте партито

Освен ако вече нямате други планове, които по никакъв начин не можете да отложите или отмените, не пропускайте служебното коледно празненство. Може да не ви се ходи, но е важно да засвидетелствате отдадеността си на компанията. Отсъствието ви ще бъде забелязано и – по всяка вероятност – разкритикувано от шефа ви.

2. Не се обличайте неуместно

Професиите, които правят най-много секс на коледното парти

Празничният сезон е време за благотворителност и споделяне, но също очевидно е и идеален момент за секс с колега, пише „Индипендъ...

Партито може да се провежда в извънработно време, но това не означава, че трябва да се облечете като за нощен клуб. Носете подходящи за работа дрехи. Той като поводът е специален, може да се облечете една идея по-необичайно, но не прекалявайте. Не носете прекалено къси или тесни дрехи.

3. Не се напивайте

Може би най-важното правило, което обаче мнозина пренебрегват. Поставете си лимит, преди да отидете на купона, и се старайте да го спазвате. Друг вариант е да си поръчате питие, което не харесвате, и да го пиете бавно до края на вечерта.

Останалите неща прочетете в Expert.bg!

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители