Незабавно нулирайте няколко години: Модерен лайфхак, който придава на кожата блясък

2074
Незабавно нулирайте няколко години: Модерен лайфхак, който придава на кожата блясък
Снимка: iStock/Guliver Images

Стилистът Миранда Холдър разказа как можете незабавно да постигнете младежки вид с помощта на дрехите. Номерът, казва тя, е да намерите правилната цветова палитра за вас.

За да получите по-сияен тен, трябва да използвате само онези нюанси в дрехите, които наистина ви отиват, посъветва стилистът. Правилният цвят не само ще подчертае достойнството на външния вид, но и визуално ще намали сенките под очите и фините бръчки.

Холдер обаче допълни, че не става въпрос само за дрехи – ярките аксесоари също помагат за създаването на по-млада и свежа визия. Може би харесвате неутрални или сиви тонове, но с радост ще опитате ярко неонова зелена чанта или, ако не сте толкова смели, кобалтово синя.

5 трика за по-гладка кожа

Въпреки че идеята за смела визия може да е смущаваща за някои, това е добър начин да повишите самочувствието си, добавя стилистът. Намирането на правилната цветова палитра ще бъде пълно с проби и грешки, но това е естествен процес, който отнема време. За да се сведат до минимум проблемите, експертите съветват да се обърне внимание на цвета на кожата, очите и косата.

По-специално, първо, трябва да определите основния тон на лицето си - той може да бъде топъл или студен. Хората със студени тонове на кожата често избират дълбоки нюанси на лилаво, розово или ярко синьо. Те изглеждат най-добре в комбинация със сребърни бижута.

Тези с топли тонове на кожата трябва да търсят жълти, зелени, топли червени, кафяви и коралови цветове. Златните бижута също ще помогнат да се подчертае топлината на тена на кожата.

Въпреки това някои експерти твърдят, че има няколко нюанса, които визуално освежават и правят лицето по-младо, независимо от цвета на външния вид. С тях визията винаги се оказва стилна и актуална.

Визията ще се окаже стилна само ако дрехите са в хармония с цвета на кожата и косата.

За по-хубава кожа - използвайте водата от картофите!

Тюркоаз

Тюркоазът визуално подчертава кожата и като цяло прави визията млада и свежа. Цветът подхожда на всички, а жените с тъмна кожа могат да носят всеки негов нюанс. Що се отнася до хората със светла кожа, те могат да намерят своя идеален тюркоазен цвят, като просто обърнат ръката си и проверят цвета на вените на китката си. Експертите съветват да изберете тон, който е най-близо до нюанса на вените.

Розово

Деликатните и сочни нюанси на розово винаги правят външния вид по-ярък. Този цвят често се свързва с младостта, която може безопасно да се използва от зрели дами. В допълнение, ярко розово облекло изглежда шик, което жените от възрастовата категория 40+ могат лесно да изберат.

Бюти съвети: 10 задължителни неща за всеки тип кожа

Зеленика

Зелениката е друг цвят, който подхожда на всички. Това е смес от средно синьо с лек оттенък на лилаво или лилаво. Цветът като цяло освежава тона на кожата и косата и изглежда страхотно с всякакъв вид визия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези 6 храни съкращават живота

Как трябва да се грижи за себе си жена след 35 години, за да запази младостта си

Може ли тази толкова известна добавка да ни помогне да отслабнем?

След Цветница започва най-тъжната седмица за християните

Само в кои 2 дни може да се боядисват яйцата за Великден

Как е най-добре да се пържат мекиците от готово тесто?

Как се нарича страхът от открити пространства – и как се лекува?

Готвач издаде кои са перфектните гарнитури за агнешко месо

Пожелания за Цветница 2024

Най-хубавото стихотворение за Цветница

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com