Никога жената не трябва да ЧУВА тези 5 НЕЩА

11829
Никога жената не трябва да ЧУВА тези 5 НЕЩА
Снимка: iStock

Има  моменти, когато мъжете макар несъзнателно  казват неща, които могат да променят рязко настроението на любимата жена. Стигне ли се до там е много трудно за един мъж да разбере къде точно е проблема. Ако не искате често да изпадате в такива ситуации, то никога не казвайте тези 5 неща на жена си.

1. Какво се е случило с косата ти?

Това са качествата, която всяка жена трябва да притежава

Формирането на истински лични взаимоотношения е все по-трудно в наше време. Все по-рядко имаме време един за друг, а комуникацията се г...

Темата за косата е от изключителна важност за жените. Повечето трудно преживяват дори минималното скъсяване на дължината ѝ. Въпреки всичко има етапи в живота, които налагат някаква промяна. Все пак и жените обичат разнообразието, а промяната на прическата е перфектният вариант лесно да освежат външния си вид. Когато една жена прибегне до промяна в прическата си, то тя има сериозна причина за това и несъмнено има нужда от вашата подкрепа и одобрение. Затова вместо да задавате въпроса „какво се е случило с косата ти?“, може да направите комплимент колко добре ѝ стои новата прическа и колко красива е с нея.

2. Колко гаджета си имала?

Този е може би най – нетактичният въпрос, който може да зададете. Въпроси от този тип са прекалено лични и надали някоя жена би отговорила честно или изобщо би отговорила, особено когато връзката ви е в начален стадий. Ако ви е толкова любопитно можете сами да си направите извод по поведението ѝ и отношението на околните към нея. Жените с добро реноме се забелязват от километри.

3. Бившата ми не правеше така

Изричайки тези думи рискувате да ви спретнат огромен скандал. Темата за бившите е може би сред най – неприятните и деликатни теми за дамите. Една жена никога не бива да бъде сравнявана, още по – малко с бившата ви приятелка. Колкото и да се прави, че не забелязва никога няма да ѝ бъде приятно да слуша за това колко по – добра е бившата ви във всичко. Затова помислете преди да започнете да хвалите друга жена в присъствието на настоящата си половинка.

Не питайте защо една жена няма деца: има си своите причини

От векове насам се приема, че смисълът на живота на една жена е да има деца и изцяло да се посвети на семейството. Но когато жената нав...

4. Нуждая се от време

Това изречение е запазена марка на мъжете, които се притесняват от сериозно обвързване. За жените е кошмарно да чуят подобно нещо от своя избраник, защото не знаят какво да очакват от човек, който няма планове за общото бъдеще. Мъжете обичат да живеят ден за ден, но жените са устроени така, че да правят планове за бъдещето и този израз ще ги разочарова. Разбира се, не при всички е така,  но помислете преди да кажете нещо подобно, особено ако искате да имате сериозни отношения с вашата половинка.

5. Започни да посещаваш фитнес

Темата за фигурата е най – деликатната тема за жените. Те са много чувствителни, когато стане дума за качване на килограми. По – емоционалните представителки на нежния пол биха изпаднали в истерия ако повдигнете този въпрос, докато по – самонадеяните жени ще отвърнат на удара като ви припомнят, че и вашата фигура не е като на модел от списание. При всички положения е добре да бъдете тактични по темата, защото не знаете кога една по – чувствителна жена би се смутила от думите ви.

Жените са много емоционални и някои теми могат да се окажат болезнени за тях. Много е важно ако държите на една жена да ѝ го показвате по – често и да подбирате думите си добре. В противен случай може да нараните жената до вас, а това далеч не е, което желаете.
и да подбирате това, което ѝ казвате. В противен случай думите ви могат да наранят жената до вас, а това далеч не е, което желаете.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com