Никой не подозира, че с тези 5 зодии любовта е толкова СТРАСТНА

15462
Никой не подозира, че с тези 5 зодии любовта е толкова СТРАСТНА
Снимка: iStock/Guliver

Любовта е различно изживяване за всеки човек и различните личности имат и различни подходи, като някои предпочитат да заложат на сигурно, докато други поемат необходимите рискове. Има и такива партньори, с които любовта е едно непрестанно приключение, винаги забавно и изпълнено с емоции. Астролозите ни издават кои са тези знаци, а за да разберете дали и вие сте сред тях, прочетете в следващите редове.

Овен

Овните ще се борят до последно за сърцето ви, но само ако им покажете, че не сте сигурни дали ги искате в живота си. Тогава те ще приемат предизвикателството и ще направят и невъзможното, докато не достигнат до сърцето ви. Обичат да покоряват и са доминантни, затова не могат да приемат, че някой друг контролира ситуацията. Трябва да знаете за тях, че винаги обичат да побеждават.

Кои ЗОДИИ са родени за флирт и кои за сериозна връзка

Близнаци

Близнаците са много социални, комуникативни и забавни личности, които ще ви омаят за съвсем кратко време. Те обаче дори и да са в сериозна връзка няма да спрат да оглеждат като хищници наоколо. Най-вероятно от тяхното име, но когато имате връзка с Близнаци, то тя ще се усеща като все едно излизате с няколко души едновременно. Те постоянно променят мненията и настроенията си и могат да се държат така, сякаш вече разговаряте със съвсем различен човек. 

Лъв

Лъвовете си мислят, че са неустоими и всеки иска да е с тях, но ако вие искате да спечелите тяхното внимание, ви съветваме да намерите начин, по който да ги заинтригувате достатъчно. Те биват привличани от хора, които се държат леко хладно, знаят цената си и имат високо самочувствие, показват, че не са “хапка” за всяка уста и трябва да се борите за тяхното сърце. Лъвовете са романтици и всъщност обичат да преминават през предизвикателства, за да достигнат истинската любов.

Зодиите, които си пасват перфектно

Стрелец

Представителите на този знак също умеят лесно да печелят сърца със своя лековит характер. Те са приключенци, винаги знаят какво да кажат и обичат да флиртуват. И при тях трябва да сте недостъпни, за да поддържате тръпката и интереса им. Колкото повече се дърпате, толкова повече ще ви желаят те.

Везни

Везните по принцип са склонни да бъдат в дълготрайни и сериозни връзки, но тяхна страст ще си останат и краткотрайните флиртове. Те се чувстват удовлетворени от това, че привличат внимание и печелят симпатии, а когато получават и комплименти се чувстват като истински царе. С тях не е скучно, защото винаги има за какво да създадат малък спор, който после лесно разрешават.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Спрете стареенето: 5 съвета за грижа за косата, които ще ви подмладят с няколко години

Тази притча ще преобърне живота ви

Стихотворение за 26 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 26 април 2024

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com