Носталгия по бивше гадже е най-честата причина да не се обвързваме

14959
Носталгия по бивше гадже е най-честата причина да не се обвързваме

Чувствали ли сте се като звезда в собствена романтична комедия без щастлив край?

За съжаление, това може да означава, че сте от типа ситком - това е необвързан мъж или жена в 20-те или 30-те си години, който е обсебен от спомени. Определението ситком е особено подходящо, защото любовният им живот прилича на ситуационна комедия. Тези хора влизат от връзка във връзка, без да позволяват на миналото да ги напусне, предаде БГНЕС.

Тежката бременност намалява IQ-то на бебето

Тежката бременност влияе отрицателно на интелекта на новороденото в по-късен етап от живота, показа изследване на учени от Хелзинки. Б...

Сайт за запознанства във Великобритания осъществил изследване сред 1000 мъже и жени, за да установи причините, поради които не са открили правилния партньор. Най-популярният отговор бил, че хората, с които се запознали онлайн, не са от класата на предишен партньор.

Около 41% от жените и 39% от мъжете заявили, че все още имат чувства към бивш партньор, или партньорка, и това затруднявало обвързването им с нов човек. 24% от жените казали, че били прекалено заети с работа, за да се обвържат, а 29% споделили, че не им харесва да се срещат с хора в кръчми и клубове.

За близо една трета от мъжете и жените откриването на нова любов е трудно, защото нямат достатъчно приятели, които да им помогнат да се запознаят с нови хора.

Редактор: Десислава Симова

Женените двойки били по-добри родители

Сватбата вече отдавна не е задължително условие, за да се създаде дете. Оказва се, обаче, че всяка трета жена вярва, че женените двойки...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com