Нова мания: Плащаш, за да те гледат по време на секс

30159
Нова мания: Плащаш, за да те гледат по време на секс

За тези, които искат да направят креватните си занимания още по-вълнуващи, има добра новина. Заражда се нова тенденция в секс терапията. Двойки, които не са доволни от сексуалния си живот, плащат на треньор, който ги наблюдава докато правят секс и след това ги учи как да бъдат по-добри любовници.

Аниела МакГинес и съпругът й Джордан били недоволни от сексуалния си живот, затова се обърнали за помощ към секс терапевта от Ню Йорк Ерик Амарант. Докато двойката се вихрила в леглото, той стоял на стол в ъгъла на хотелска стая и им давал секс играчки и инструкции, съобщи "Дейли Мейл".

Какво мразят мъжете в жените?

Жените, които винаги търсят да създадат скандал или постоянно критикуват са най-досадни за срещуположния пол, показва ново проучване. ...

За 240 долара на час двойката опитала различни и неизвестни секс пози и трикове. Следвайки съветите на Амарант, те казват, че сa по-уверени и се наслаждават на най-хубавия секс, който са правили някога.

Г-жа МакГинес, която е актриса, сподели пред сп. Grazia, Великобритания: "Разбира се, в началото бях нервна. Не бях сигурна колко лесно ще мога да се отпусна. Но беше невероятно преживяване. Имах такива оргазми, които никога не съм имала преди – с него в стаята".

След успеха на трилогията "50 нюанса сиво", двойките, и най-вече жените, смятат че нещо не е наред с тях, ако нямат умопомрачаващ секс, което е добре дошло за сексолозите.

Как 36-годишният Амарант описва терапията си и какви съвети дава на незадоволените сексуално двойки, можете да прочетете ТУК!

Мъжът цял живот си пада по един и същ тип жени

Представителите на силния пол харесват един и същи типаж жени през целия си живот, доказаха френски учени. Какво привлича мъжете, кога...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com