Новата колекция на марката Beverly Hills Polo Club в CCC!

10480
Новата колекция на марката Beverly Hills Polo Club в CCC!
Снимка: CCC

Най-новата колекция на световната марка Beverly Hills Polo Club е вече в магазините на CCC! Beverly Hills Polo Club е премиум марка, създадена в слънчева Калифорния. Брандът съчетава блясъка на Бевърли Хилс със спорта. Отличителният дизайн на обувките и аксесоарите на Beverly Hills Polo Club се основава на непреходната елегантност със спортен привкус. Предлаганите в CCC дамски, мъжки и детски обувки, както и елегантни аксесоари, радват с високо качество и и са изработени с грижа към най-малките детайли. Струва си да ги имате в гардероба си!

Колекцията включва маратонки в класическо бежово, черно и бяло, идеални за дамите, които ценят комбинацията от комфорт и спортен шик. Всички модели са с уникален подпис: емблематичното лого на кон и ездач в златисто. В предложенията за дамски обувки на марка Beverly Hills Polo Club можете да намерите също модели в класически стил, но вдъхновени от топ тенденциите, като напр. кецове на платформа, които подхождат на почти всеки тоалет. Освен това Beverly Hills Polo Club предлага чанти шопър с интересна текстура, напомняща крокодилска кожа. Те са изключително стилни - синоним на дискретния лукс.

Мъжките обувки Beverly Hills Polo Club се отличават с перфектния баланс на спортно-елегантния стил, а цветовите комбинации позволяват многобройни варианти за съчетаване с различни аутфити. Бели кецове с червени и тъмносини акценти са идеалният избор за тези, които ценят комфорта и елегантния дизайн. Kолекцията включва маратонки в класически стил, но вдъхновени от най-новите тенденции на спортния минимализъм, характерен за полото. Серията обувки и аксесоари за мъже включва още функционални чанти и раници за лаптопи, куфарчета, тефтери и други неща от първа необходимост. Това е най-добрият вариант за тези, които работят в офис. Искате да съчетаете обувки с аксесоари на Beverly Hills Polo Club? CCC има страхотна оферта! Купувайки един чифт обувки, вие можете да се възползвате от отстъпка -20% от категория чанти, раници или куфари.

Модата на "mini me", т.е. еднакви дрехи за родители и деца, е хит тази година. Селекция в крак с тази тенденция може да откриете и в колекцията на Beverly Hills Polo Club в CCC. Удобните спортни обувки в класически цветове са идеални за ежедневни семейни забавления и разходки. Моделите за най-малките са съобразени с индивидуалните нужди на децата.

Новата колекция на марката Beverly Hills Polo Club е страхотна за цялото семейство!

Обувките и аксесоарите на Beverly Hills Polo Club на атрактивни цени са налични в магазините на CCC, мобилното приложение и на ccc.eu.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Трябва ли да са топли яйцата за боядисване?
Трябва ли да са топли яйцата за боядисване?

Толкова години боядисваме яйца за Великден, че сякаш е невъзможно да измислим нещо ново. Но винаги ще има нови или поне непроверени идеи. Оптималната...