Новият начин на живот отива на Кейт Мос

20032
Новият начин на живот отива на Кейт Мос

Британският топ модел Кейт Мос се наслаждава на последните дни от ваканцията, която прекарва на Лазурния бряг във Франция. Мос беше заснета на понтона в Клуб 55 в баровския курорт Сент Тропе, предаде БГНЕС.

Облечена в бяла жилетка с къси черни шорти на райета, най-малкото, което може да се каже е, че 38-годишната манекенка изглежда блестящо. Не малък принос за това има и любимият човек до нея, както и новият начин на живот. Тя видимо намали цигарите и излиза само когато има повод.

"Кейт не крие от близките си, че иска да има дете от Джейми", споделя близък до манекенката приятел. "И грам съмнение няма за това и според мен перспективата за още едно дете я мотивира да води по-здравословен начин на живот", уточнява още той.

Британската красавица вече е майка на 9 - годишната Лила Грейс. Тя иска второ дете от сегашния си съпруг Джейми Хинс. Може би и затова тя ограничава излизанията, алкохола и цигарите. При всички случай тя изглежда щастлива и в пълна форма.

Редактор: Калина Здравкова

Кейт Мос е утроила богатството си за 1 г.

Супермоделът Кейт Мос е утроила богатството си за последната една година. 38-годишната Мос е увеличила богатството си от 2,4 милиона п...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com