X
 
 

Новите Nike Air Max 270 са вече тук в неонови оттенъци

3227 0
Новите Nike Air Max 270 са вече тук в неонови оттенъци
Снимка: Васил Германов
Новите Nike Air Max 270 са едни от най-култовите модели за годината, с цветове, вдъхновени от Северното сияние, а комбинациите от елементи от предишни модели и минали колаборации създават новата класика на улицата. 270 стъпва върху познатите материали и привлича вниманието с уникални акценти, решени в бляскави оттенъци.

Нюансите на нощното небе са част от визията на Air Max 270, като горната мрежеста част запазва черния цвят, а задната част на петата и бранд елементите са издържани в спектър от сини тонове.

Увеличената air камера се придържа към същия блясък, което превръща маратонките в свежо допълнение към гардероба на всеки sneaker маниак.

Air Max 270 са следващото поколение маратонки, взело най-доброто от легендарните Air Max 180 и Air Max 93. 270 притежава най-голямата Air камера досега. Този модел е създаден изцяло като обувка за градските улици, която да привлече вниманието на всички.

Air Max 270 е първата 100% lifestyle обувка, създадена с всички характеристики на спортните модели, но приспособена за дългите разходки в града и забързания ден. Освен че изглеждат съвършено, иновативната air подметка дава удобство и уникалното чувство, че стъпваш по облаци. Един от основните елементи в този модел е петата с височина от 31мм, която осигурява максимален комфорт през целия ден.

Nike Air Max 270 са налични в магазините на BUZZ и онлайн bit.ly/2KmRPOX на цена от 299,90 лв.

Actualno.com

Етикети: