Нумерология: Когато давате пари назаем, избягвайте напълно тези числа?

4579
Нумерология: Когато давате пари назаем, избягвайте напълно тези числа?
Снимка: iStock

Магията на парите наистина не харесва, ако определени числа се появяват в заетата сума. Трябва да дадете малко по-малко или повече. Но не можете да пренебрегнете златното правило на нумерологията - ще съжалявате.

Законите на нумерологията са прости, затова работят. Всяко число носи определена енергия, а за някои например е противопоказно да бъдат в сумата пари, която ще дадете на заем на някого. Какви са тези числа и как да ги определите правилно?

Нумеролозите са сигурни: големите суми пари имат силен потенциал и енергия. Не можете да пренебрегнете това знание, ако искате да давате, инвестирате или заемате. Една грешка може да засегне целия финансов сектор. И има някои особено опасни числа, които трябва да избягвате.

Съвпадението 20:20 на часовника: Какво означава в ангелската нумерология?

Ако имате сума с една цифра и много нули, тогава определянето на стойността с помощта на нумерологията е просто - трябва да погледнете декодирането. В други случаи стойността трябва да се намали до едно просто число чрез добавяне. Например 1500 е 1+5+0+0=15=1+5=6; 435 000 е 4+3+5=12=1+2=3.

"Полученото число 6 (а също и 3, и 8) са числа на богатството. Ако излязат по време на изчислението, е благоприятно да заемете сумата. Можете също да вземете назаем, когато общата сума е 4, 5 или 9 - те са неутрални числа“, казва нумерологът Светлана Зайцева.

Според експерта, има и „числа на бедността“. Ако те се получат при изчислението, тоест да давате заеми, по-добре е да се откажете от идеята. Става дума за 1, 2 и 7. И ето защо.

Стойността на числото 1 в паричната нумерология

Според специалиста, получената единица няма да донесе нищо добро. Това е непарично число - и не трябва да очаквате приходи с него. В крайна сметка, няма да получите положителен резултат. Следователно сумата, която при събиране се оказва числото 1, не е необходимо да се дава или заема, или да се инвестира в каквото и да било.

Нумерология на парите: Какво е това и как да изчислите своя паричен код

Значение в паричната нумерология на числото 2

Според нумеролозите две е числото на бедността, прахосничеството и спестяванията. Важно е да знаете, че числото 2 също символизира измама и кражба. Сумата, която ще дадете назаем с общ знаменател две, не гарантира, че парите ще ви бъдат върнати. Освен това такива пари могат да донесат проблеми на самия кредитополучател.

Стойността на числото 7 в паричната нумерология

Любимото на много хора число 7, смятано за синоним на късмет и богатство, работи точно обратното по отношение на финансите. Седем е най-неблагоприятен за използване като спестявания. И също така не трябва да взимате или давате пари назаем, ако при проверката ви се получи числото 7, предупреждава нумерологът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как се пише: обръщение или обращение?

Една лъжица зехтин дневно намалява риска от деменция

Кафеавтоматът – специалистът в приготвянето на неустоимо кафе

7 знака, че тя е влюбена в теб

Какво поведение веднага издава ревнивия мъж?

Сиренето в големи количества е вредно за панкреаса

Най-мъдрата японска притча за спомените

Най-силното стихотворение посветено на синовете

Любовен съвет за всяка зодия за 14 май 2024

Таро хороскоп за 14 май 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com