Оценете мъжествеността им според зодиакалния знак

3244
Оценете мъжествеността им според зодиакалния знак
Снимка: Valentin Tikhonov / Pixabay

Има мъже, които са като каменна стена. Те не са непременно високи и мускулести, богати и делови. Такъв човек може да работи като автомонтьор за собствено удоволствие и в същото време да бъде най-надеждната защита и подкрепа за своята жена. Но има и такива, които по природа са неспособни да вземат решения и още повече да поемат отговорност за другите.

Везни

Те се нуждаят не от подчинен, а от шеф, тогава ще има мир и хармония в семейството им. Те са романтични и сладки, обичат красивите жестове, правят подаръци и като цяло са много грижовни. Но за да се омъжиш за Овен, трябва сама да му го предложиш.

Риби

Рибите се движат по течението, предпочитат да са в зоната си на комфорт и ако условията внезапно се променят - тръгват да търсят нови. Те не са готови да решават проблеми и да изграждат взаимоотношения, да преодоляват конфликти.

Рак

Мъжете Раци са твърде уязвими и чувствителни, за да се разчита на тях като на щит от житейските трудности. Самите те трябва да бъдат защитени и съжалени, ако някой обиди. Раците решават проблеми като щраус – крият главите си в пясъка.

Телец

Телците имат селска жилка - те са много ревностни собственици. Телецът ще направи всичко, което наредят майка му и жена му, макар и с много строг поглед.

Дева

Отрицателната страна на мъжествеността - преобладаващата мъжественост - не е характерна за Девите. Заедно ще правите всичко в къщи, той няма да гледа настрани, ще изпълни обещанията си.

Козирог

Мъжеството на Козирога е ужасно и смазващо, но само за колегите му. Но стоманените му рога няма да са достатъчни за дома и личния живот.

Близнаци

Представителите на този знак не са против да поиграят с мускулите си, но трябва да бъдат стриктни, в противен случай могат да се отпуснат. Като цяло тук има повече от достатъчно мъжка сила, но дали ще получите всичко това е спорен въпрос.

3-те зодии, които не обичат да търсят помощ, а се оправят сами

Всеки човек се отличава със своите индивидуални черти на характера, но за изграждането му влияние има и зодиакалният знак. Има зодии, к...

Водолей

Мъжествеността на Водолея не трябва да се измерва с неговото представяне. Защото фрази като "така реших!" той ще казва редовно, изисквайки уважение и към силния пол, дори ще се втурнете в  битка, ако е необходимо да се докаже кой има повече мускули.

Овен

Още един рогат и упорит. Класически мъж в много отношения - той е груб и сериозен. Кариерата му е приоритет. Той иска семейство.

Стрелец

Нечетните числа са мъжествени, четните – женствени

Хората са склонни да възприемат нечетните числа като мъжествени, а четните – като женствени, са изяснили учени в статия, публикув...

Мъжкар в истинския смисъл на думата – сексуално хиперактивен, оправя повреди, сам сменя гуми, играе с децата и като цяло се справя с много задачи. С него жената се чувства крехка, желана, красива и веднага иска да се омъжи.

Скорпион

Скорпионите са непоклатими и надеждни момчета, наистина можете да разчитате на тях като съпрузи, другари, партньори. Една жена до такъв спътник никога през целия си живот няма да вземе чук в ръцете си.

Лъв

Лъвът определено е готов за подвиг във всеки един момент. Никой няма да посмее да се съмнява в неговата смелост и таланти. Представителите на тази зодия са много щедри, благородни без претенции, държат на думата си и се чувстват добре в ролята на пазители, закрилници.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Една лъжица зехтин дневно намалява риска от деменция

Кафеавтоматът – специалистът в приготвянето на неустоимо кафе

7 знака, че тя е влюбена в теб

Какво поведение веднага издава ревнивия мъж?

Сиренето в големи количества е вредно за панкреаса

Най-мъдрата японска притча за спомените

Най-силното стихотворение посветено на синовете

Любовен съвет за всяка зодия за 14 май 2024

Таро хороскоп за 14 май 2024

Изследователи дават отговор на въпроса: Можем ли да се научим на търпение

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com