Октомврийският кариерен хороскоп за 2022 г. ще изненада някои от зодиите

10979
Октомврийският кариерен хороскоп за 2022 г. ще изненада някои от зодиите
Снимка: iStock

Вдъхновяващи прогнози за вашия знак, които ще ви настроят положително към работния процес.

Овен

Време е да съберете своя опит и да го приложите на практика! Ако сте готови да действате стратегически, можете лесно да се изкачите в кариерата.

Телец

Ще успеете да смените посоката. Ще можете да се докажете в сродни области.

Близнаци

Вашето съзнание определя битието. Задачата за този месец е да се съсредоточите върху себе си и развитието на бизнеса. За да стане успехът твой спътник, трябва да мислиш като успял човек!

3-те зодии, които са перфектни за работа в екип

Рак

Научете се да управлявате времето, за да не пропуснете нищо. При вземането на важни решения трябва да разчитате на шестото си чувство.

Лъв

Приливът на жизненост и творческо вдъхновение ви е гарантиран. Звездите предполагат, че има всички шансове да се докажете от творческа страна.

Дева

Идеалното време да покажете творческите си таланти – да бъдете креативни може да окаже влияние върху растежа на доходите. Започнете преговори с нов клиент или потърсете възможност за разширяване.

Везни

Желанието да напуснете работата си в офиса и да останете на свободна практика може да стане непреодолимо, в който случай можете да продължите и да намерите подходящ вариант за самостоятелна заетост. Може да се появи и добър вариант за смяна на професията.

5-те зодии, за които работата стои на първо място

Скорпион

В началото на месеца ще имате шанс за добър скок към лидерски върхове - не се колебайте да отворите вратите и да обогатите кариерните си перспективи в полза на себе си и на общата кауза.

Стрелец

Имате както правилния чар, така и правилния талант, за да използвате всичко това, за да повлияете на колеги и мениджъри за собствените си интереси и да вземете вашата гледна точка по работни въпроси. През втората половина на месеца трябва да се укроти активността и да се остави да узреят всички текущи планове – може да се окажат по-успешни, отколкото очаквате. Чудесна възможност за привличане на инвестиции.

Козирог

Близките ще искат да насочат вниманието ви към себе си, но този месец ще трябва да бъдете стриктни и да влагате максимума в работата. Месецът е благоприятен за развитие на професионални знания и умения. Такова постоянство няма да ви позволи да пропуснете нови хора, които могат да отворят вратата към финансовото ви благополучие.

На кои зодии ще им спори в работата през 2022

Водолей

Време за търсене на съюзници, съмишленици и покровители. Помогнете на другите да постигнат успех и ще получите подобен отговор в замяна в точното време. В същото време не градете успеха си за чужда сметка. Човекът, когото прескочите, ще се обиди и ще се превърне в източник на трудности в кариерата ви в бъдеще.

Риби

Потърсете курсове, за да подобрите уменията си, да подобрите работата или комуникационните си умения или да изградите кариера. Те ще се превърнат в стабилна стъпка към трудовите върхове. Бъдете внимателни и спокойни на работното място - ще се увеличи вероятността от скандали с колеги, неволно ще станете част от нечии интриги.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

По-здравословен ли е замразеният хляб?

Това е най-скъпият зеленчук в света, съдържа важни витамини и минерали

Как сами да премахнете зъбния камък?

Нудистки плаж в Сардиния организира голи сватби

В кое море се влива река Марица?

Кой е единственият български град на река Тимок?

За да печете на барбекю най-здравословно, спазвайте тези правила

Защо Свети Георги е наречен "Победоносец"?

Ето защо трябва да съхранявате фолиото за храна в хладилника, а не в шкаф

Как се пише: сарма или сърма?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com