Опознайте Телците около себе си с тези лесни съвети

5404
Опознайте Телците около себе си с тези лесни съвети
Снимка: iStock

Сезонът на Телеца се пада между 20 април и 20 май, носейки заземена и обичаща удоволствието енергия, която ни вдъхновява да работим усилено и да живеем живота си пълноценно. Телецът е вторият знак на зодиака и символизира нашата вътрешна сила и самочувствие. Тази енергия дава на Телците увереност и способност да останат последователни, когато са изправени пред предизвикателства.

Телците се гордеят със своята лоялност, преданост и непоколебима природа. Те обичат да бъдат скала за околните и жадуват за удоволствие както на тялото, така и на сърцето. След като един Телец реши нещо, е много трудно да го промените, за добро или лошо.

Това ще ви направи по-добри партньори, ТЕЛЦИ

Вие имате високи стандарти за живота и партньорите ви, които стават част от него. Това обаче често може да нарани половинките ви, ако н...

Това ще ви направи по-добри партньори, ТЕЛЦИ

Личностни черти на Телеца

Телецът е представител на силния и стабилен бик, което е символ както за естественото им чувство за решителност, така и за упоритостта им. Това ги прави толкова отдадени на своите начинания. Тяхната практическа природа е подчертана, тъй като те са управлявани от елемента Земя, което ги прави заземени, трудолюбиви и способни да изпълняват задача.

Телците са един от най-устойчивите знаци на зодиака и рядко ще признаят поражение, освен ако не решат, че е време да се откажат. Тъй като Овенът е техният знак на дванадесети дом - който осветява състоянието на подсъзнанието им - те имат вродено чувство за независимост към тях, което подхранва тяхното поведение. Телците знаят как да се закопчават и да се захващат за работа и обичат да работят към целите си бавно и стабилно.

Когато става въпрос за изразяване на чувствата си, Телците се отклоняват от по-прагматичната страна. Въпреки това, когато личните им граници бъдат прекрачени, те могат да включат режима на самозащита и битка за миг. Телците имат чувствителна страна, в която се чувстват дълбоко и са склонни да приемат нещата лично. Те могат да държат обиди много дълго време и да се борят да приемат, че чувствата им не винаги са в съответствие с реалността.

5 характеристики на зодия Телец, за които трябва да знаете

Този земен знак, представен от бика, предпочита да се отпусне в спокойна, очарователна обстановка, заобиколена от приятни звуци, успоко...

ЗОДИИ, не правете тези грешки във връзката си

Лесно е да се разчита на Телец, тъй като те имат стабилна природа и последователност, които поддържат хората заземени. Разбира се, понякога могат да бъдат упорити, особено ако някой се опитва да ги принуди да излязат от зоната им на комфорт - но това е само защото са уверени в начина си на правене на нещата.

Телец на работа

Телците са силно мотивирани, когато се наслаждават на работата си, но трябва да бъдат заобиколени от хора, с които се разбират – да не говорим за хармонична работна среда – за да положат всички усилия. Тяхната земна природа им дава вродена способност да вършат нещата, което може да ги накара да бъдат перфекционисти. Телците са най-подходящи за кариери, които изискват работа с другите, като банкиране и финанси, политика и други лидерски позиции.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 30 април /валутен калкулатор/

Никога не се разделяйте: 3 знака, че любовта ви ще преживее всички изпитания

Как да останат зеленолистните зеленчуци в хладилника свежи за една седмица?

Какво ще се случи с тялото, ако ядете скара 4 дни подред?

Какво се случва, ако натъркате бананови кори по лицето си?

4 зодии, които са благословени с най-креативните умове

За да продължите напред: 4 начина да спрете да мислите за бившия

Само тези зодии знаят как да пазят тайна

10 работни метода да накарате котка и куче да пият вода, ако не искат

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com