Основателят на "Уикилийкс" - съсед на семейство Симпсън

5936
Основателят на "Уикилийкс" - съсед на семейство Симпсън

В юбилейния петстотен епизод на популярния анимационен сериал "Семейство Симпсън" ще се появи нов герой - скандално известният основател на сайта "Уикилийкс" Джулиан Асандж.

Както съобщи телевизия "Фокс", излъчваща хитовите серии, епизодът ще бъде показан на 19 февруари. В него семейство Симпсън и домашните им любимци се местят от Спрингфийлд в друг град и Асандж става техен съсед.

Изпълнителният продуцент Ал Джийн заяви за сп. "Ънтъртейнмънт уикли", че основателят на "Уикилийкс" лично е озвучил рисувания персонаж, като прочел репликите по телефона от Великобритания, където е под домашен арест. Утре той ще обжалва в лондонски съд решението за екстрадирането му в Швеция, където е обвинен в сексуални престъпления.

"Семейство Симпсън" се излъчва вече 23 сезона. Той е най-дългият анимационен сериал в историята на американската телевизия, популярен в над 100 държави. Спечелил е многобройни награди, а от 14 януари 2000 г. героите на "Семейство Симпсън" имат собствена звезда в холивудската Алея на славата, добавя ИТАР-ТАСС. БТА

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com