Откриха гроба на Фреди Меркюри?

34242
Откриха гроба на Фреди Меркюри?
Мистерията къде е погребана прахта на великия фронтмен на Queen може би е разкрита.

Надгробна плоча, посветена на покойния фронтмен на Куин, който почина от СПИН през 1991 г. на 45-годишна възраст, била открита в гробището Кенсал Грийн в Западен Лондон след години на спекулации какво се е случило с праха му, след като беше кремиран, съобщава БГНЕС.

На надгробната плоча, която се намира на висок плинт редом до други надгробни плочи, е посочено рожденото име на родения в Занзибар Фреди, Фарук Булсара, заедно с годините на раждането и на смъртта му. Плочата е подписана с "М.", вероятно от бившата приятелка на Фреди Мери Остин.

Джако и Фреди трябвало да запишат дует

Майкъл Джексън и Фреди Меркюри са планирали да запишат дует, посочва в. "Кориере дела сера", цитиран от БЛИЦ. Общото парче е било озагл...

На надгробната плоча пише: "В нежен спомен за Фарук Булсара. 5 септември 1946-24 ноември 1991. За да бъда винаги близо до теб с цялата си любов". Последното изречение е написано на френски език.

Какво се е случило с останките на Фреди след смъртта му е мистерия за неговите почитатели, но се смята, че прахът му е бил предаден на Мери, която наследява и дома му за 10 милиона паунда в Гардън лодж в Кенсингтън, Западен Лондон.

Знаеше се, че Фреди е бил кремиран в гробището „Кенсал грийн” през 1991 г., но беше пълна мистерия къде в крайна сметка е положен прахът му.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com