Пачки по стотачки - ПЕТ зодии, за които финансите са детска игра

18218
Пачки по стотачки - ПЕТ зодии, за които финансите са детска игра

Който и да попитате, ще ви каже, че парите не растат по дърветата, обаче за едни зодиакални избранници правилото не винаги е вярно. Представителите на ето тези доволни 5 зодии проявяват склонност да печелят приятни доходи без да се напрягат дори. Така че, ако ви се ще да разберете къде парите пристигат като вода, продължавайте да четете нататък!

Геният-Скорпион

Номер едно е Скорпион. Те са адски упорити хора, които ,каквото и да става, не удрят спирачки, когато се фиксират към нещо, което е обсебило ума им. Това означава, че щом става дума за печелене на пари, те ще обърнат земята, за да се сдобият с това, което искат - независимо дали става въпрос за разгръщане на собствен бизнес или за финансови операции, свързани с инвестирането. Скорпионите са номер едно в това да поемат добре пресметнати рискове, които в крайна сметка често имат голяма възвръщаемост.

Телецът-майстор

Ето че стигнахме и до него, Телецът е знак, който придобива финансова стабилност и сигурност повече от всеки друг в картата на зодиите. Телците са маниакално упорити, когато става въпрос за постигане на финансовите им мераци, така че ако пожелаят нещо скъпо или луксозно, въобще няма да им хрумне да натиснат спирачка, докато не сложат ръце върху него! Те също така умеят да нацелят изгодни сделки и инвестиции, което ги устремява до комфортен начин на живот в бъдеще.

Дисциплината на Козирога 

Козирозите държат в джоба едно важно преимущество - те неминуемо са едни от най-дисциплинираните и сериозни зодии. Предишните две са просто с природна дарба и им се получава по рождение, а козирогът се сдобива с едри суми заради силата му да влага огромни усилия в това, с което се е захванал. Другият плюс на козирога спрямо постъпленията, е че те знаят по какъв начин да спестяват пари и особено рядко им се случва да са на нулата в края на месеца. 

Лъвът и златната грива

Лъвът, това се знае от всички, е властелинът на картата на зодиите. И както лъвът е мощен и дивен, така и тази зодия се пали по луксозните придобивки и му прави голямо удоволствие да се разпростира на широко. А това определено означава да има в банковата си сметка повече богатства. Лъвовете предпочитат да се глезят, да си купуват бляскави неща и да се оказват на скъпи туристически места. Особени характери са и понякога може да изсипват пари за придобивки, които невинаги са им необходими. Да, не пазят пари за зор заман като Козирога, изсипват на поразия, обаче са амбициозни , инатливи, волеви и са способни да си осигурят приятни доходи. Ще направят страшно много, за да получат повече пари и да са победители сред колегите и да достигнат мечтите си. Определено, това са амбициозни хора. Ако са в добро общество, стигат до огромни успехи в работа и често са над всички - така успяват и да са печалбари. Рискът с тях е разхищенията им да не станат по-големи от постъпленията - следете ги задължително. 

Рак: пари и семейство

Хората, щастливо родени под този знак, имат големи шансове във финансови забогатявания. Влиятелната интуиция им помага да разберат кои са точните сделки и по-малко рискованите схеми. Оттам Ракът необичайно рядко може да стигне до фалит. Същото важи и за семейния им живот. Ракът може да открие партньор, с който добре се градят добри отношения. Заради това в дома рядко се пораждат противоборства, а приходът се трупа поради ползите на тази хубава среда. Тъкмо семейната и интимна страст на астрологични знаци, способността им да създадат семейно гнездо, ги окрилява да си осигурят значителни печалби. 

Ако търсите знаци, при които парите се трупат на купчини, тогава не търсете други освен тези пет страшно успешни финансово играчи. Със своята находчивост, умения за създаване на контакти и способност да надушват изгодни инвестиции - тези три пет със сигурност ще намерят финансов успех с парите! А независимо от това какъв е вашият знак, не се отчавайте и не забравяйте, че сериозният труд все още е възлова съставка на успеха! 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Боядисване на великденските яйца: Природни рецепти от миналото

Как да се преборим с чувството за малоценност?

Защо суровите броколи са по-полезни от задушените?

Кога ставаме стари: Интересно изследване

Най-разтърсващото любовно българско стихотворение

Любовен съвет за всяка зодия за 29 април 2024

Таро хороскоп за 29 април 2024

Много мъдра притча за майката, която съсипала сина си с грижите си

Страстната седмица започна: Много силна молитва към нашия Ангел Пазител

Топ 4 на най-грубите женски зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com