Парите вкъщи трябва да се държат на определени места, за да се множат

17667
Парите вкъщи трябва да се държат на определени места, за да се множат
Снимка: iStock/Guliver

Не всички хора имат възможност да ходят всеки ден до банката и да внасят по-големи суми пари. Понякога се налага съхранението им да става у дома. Но малко хора се замислят, че парите трябва да се държат на точно определени места, а не да ги слагаме където ни падне. Причината за това е, че когато стоят на тези места, те ще започнат да се увеличават.

Идеята е, че енергията на парите трябва да се свърже с друга положителна енергия. Но за тази цел трябва да се избере правилното местоположение у дома. Ако ги държите там, вероятността да набъбнат става доста по-голяма.

Още от древността в Китай мъдреците са държали спестяванията си в югоизточния край на своя дом, защото според тях там е била най-добрата енергийна сила на парите.

Дните през юни, в които не трябва да се харчат пари

Астрологията може да ни даде напътствия дори и за решаване на финансовите проблеми. Не всеки ден от месеца е подходящ за реализацията н...

Като съвет е добре да ви споделим, че ако държите парите си в стая, където има ненужни вещи или боклуци за изхвърляне, то вие трябва незабавно да се отървете от тях. Защото те спират енергийната циркулация на парите. Трябва да освободите пространство, за да може да влезе позитивната енергия.

Езотериците съветват да закачите някоя скъпа картина, плакат или снимка, на които се изобразява богатство в близост до мястото на съхранение на парите. Или най-просто казано, намерете някоя картина или снимка, на която са изобразени пари.

Всички искаме да пътуваме около света, но повечето от нас не могат да си го позволят. Затова ако имате подобни мечти, намерете изображения с околосветски пътешествия и ги сложете до мястото, където държите парите си. Ако пък искате в скоро време да забогатеете и да си купите луксозна кола или просторно жилище, сложете подобна рисунка или снимка в близост до мястото на съхранение на средствата.

Интересни са разказите на хора, които са се вслушали в горните съвети и са закачили на стената си изображението на мечтите си. Много скоро те са започнали да получават и печелят пари от места, от които въобще не са очаквали.

ПЕЧАЛБА от тотото за тези 3 зодии през ЮНИ

Късметът на някои зодии този месец ще бъде невероятен, особено що се отнася до финансите и печалбите. Всеки един от нас има нужда от оп...

Друго поверие гласи, че за да се множи паричното ви състояние, най-добре извадете портмонето си от джоба или чантата и го сложете за едно денонощие в близост до спестяванията, които държите у дома. По този начин може да привлечете в него нови парични суми.

Има още един хитър трик за привличане на парите. Трябва ви един хартиен лист, на когото да напишете сумата, към която се стремите. Поставете парите си върху листчето. Всеки път вие ще виждате това число и ще бъдете мотивирани да го достигнете с по-бързи темпове. Важно е човек да има някаква цел.

Ако имате място у дома, където да се чувствате особено комфортно и релаксиращо, то там е идеално за складиране на пари. Замислете се къде би могло да бъде това място и ги преместете в близост до него. Без значение дали ще е кухнята, стаята или терасата.

Спазвайки горните указания, вашето състояние има голяма вероятност да набъбне, без дори да сте предполагали и очаквали. Затова не подценявайте тези съвети, а ги споделете с някой приятел или роднина. Вярвайте в това и парите ще потекат като река!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво може да се използва вместо фолио: 5 варианта за перфектни ястия

Древни скелети, открити във Франция, разкриват убийства в мафиотски стил

Златни правила: как да изберем добро вино в магазин?

Черният шоколад преди лягане не вреди на нощния сън

Ябълка през нощта: добре или зле?

„Лазаре, стани“ – какво се случва с Лазар след възкресяването му?

Как да излезем от Великия пост, без да навредим на здравето си: 10 правила

Какво се прави в църквата на Цветница?

Дерматолог разкри дали трябва ли да измиваме косата си два пъти с шампоан

Топ 5 на най-полезните плодове през пролетта (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com