Пийте това и активно горете коремни мазнини

15247
Пийте това и активно горете коремни мазнини
Снимка: iStock

Излишните мазнини в организма ни, дължащи се на наднормено тегло, са проблем на много хора по света. Освен че ни пречат да изглеждаме добре и потискат самочувствието ни, те оказват и вредно влияние на нашето здраве. Излишните килограми могат да са предпоставка за проблеми с черния дроб, поява на сърдечносъдови заболявания или диабет. Има, разбира се, начини да се справите с излишните килограми и да намалите натрупаните мазнини в областта на корема. За да го постигнете, ще ви дадем рецептите за едни от най-добрите напитки и ще ви научим как да си ги приготвяте бързо и лесно у дома.

За напитката от лайм и портокал ви трябват 1 лайм, 1 портокал, 2 краставици, 1л газирана вода, мед и мента на вкус. Изстискайте сока на портокала и лайма и ги сипете в кана. Пюрирайте едната краставица, а другата нарежете на колелца и ги добавете при цитрусовата смес. Добавете газираната вода и подправете с мед и мента.

Това са полезните мазнини, от които отслабваме

Повечето хора, докато спазват хранителен режим, си забраняват консумацията на каквито и да е било мазнини. Истината е, че съществуват т...

Друга приятна напитка можете да приготвите от 500мл сок от грейпфрут, 500мл газирана вода, 2 пръчки канела, малко анасон, мента, мед, малко захар и 1ч.ч. вода. От захарта, канелата и водата направете сироп, като ги загреете на котлона. Когато изстине, го смесете със сока от грейпфрут, газираната вода и подправете с анасон, мед и мента.

Краставицата е много полезен за стопяване на мазнините зеленчук. За да си приготвите напитка от нея са ви необходими 1 краставица, 1 лимон, 1 връзка магданоз, 1с.л. настърган джинджифил, 1с.л сок от алое вера и 1/2ч.ч вода. Блиндирайте краставицата и магданоза и към полученото пюре добавете останалите продукти. Този сок можете да пиете всяка вечер, в продължение на един месец.

Много полезна е и напитката от круша и градински чай. За да я приготвите ви трябват 1 круша, 1 лайм, 10 пресни листа от градински чай, 250 мл сок от круша, 250 мл газирана вода и лед. Крушата и лайма се нарязват на парчета, а листата от градински чай се намачкват с вилица. В кана сипете сока от круша и водата, сложете нарязаните продукти и добавете няколко бучки лед, преди консумация.

Направете си напитка от лимон. Смесете сока от 4 лимона с 1л газирана вода и добавете към тях 1 лимон, нарязан на шайби, лед и мента.

Износените стави скоро може да се лекуват с инжекция с коремни мазнини

Инжекции със собствена мазнина от корема на пациента ще помагат за възстановяването на износените му колене и глезени. Вече 120 души са...

Пикантните храни също спомагат за топенето на мазнините. Една много добра напитка е тази от 4 лимона, 1л газирана вода, мента, джинджифил на вкус, 1/2ч.ч.вода, малко захар и лед. Пригответе захарен сироп от водата и захарта, добавете към него настъргания джинджифил и после охладете. В кана сипете сока от лимоните, газираната вода и сиропа и разбъркайте добре. Добавете лед и се насладете на тази леко пикантна напитка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

В коя държава е остров Тортуга - известното пиратска бърлога в миналото

При отслабване: кои са най-грубите грешки, които правим?

В близост до България се намират Принцовите острови - ето къде

С този прост трик ще разберете дали яйцето е твърдо сварено

Защо седмицата след Цветница се нарича Страстна седмица

Пожелания за Цветница - кой има имен ден на 28 април 2024

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com