Плахи и нещастни – за кои зодии става дума

14958
Плахи и нещастни – за кои зодии става дума
Снимка: iStock

Рибите могат да осигурят силна морална подкрепа. А Дева може да стане спътник на въплъщение и тайни желания.

Какви хора са привлечени от различните зодиакални знаци?

Някои знаци на зодиака привличат онези хора, които се нуждаят от съжаление или грижа. Други въвеждат весели хора в своята среда. Има и такива, които са магнит за измамници и емоционални вампири. Хората с какви психологически характеристики са привлечени от различни знаци на зодиака. Кои са те, вижте сега:

Овен (21 март - 20 април)

Родените под знака на Овен привличат нерешителни хора. Личности, които не умеят да вземат резки и спонтанни решения, се придържат към тях. Овенът трябва да им даде тласък да направят този или онзи избор. Огненият и упорит знак може да бъде страхотен мотиватор за тези, които постоянно се нуждаят от вдъхновение. Също така хората, които могат да усетят сексуалната си енергия, са привлечени от представителите на този знак. Някои хора могат да преброят невербалните сензорни сигнали от Овен.

Телец (21 април - 20 май)

Представителите на зодия Телец привличат хора, които постоянно са в състояние на емоционални колебания. Хората, които се нуждаят от стабилност в живота, ще бъдат привлечени от общуването с Телец. В тази зодия идват хора, които са свикнали да изграждат комуникация на взаимна изгода. Те не обичат да играят с една цел, а предпочитат да направят услуга за услуга, да подарят срещу подарък.

Близнаци (21 май - 21 юни)

Близнаците привличат онези хора, на които липсват ярки събития в живота. С помощта на тази зодия такива личности могат да разнообразят живота си и да подхранват живота си с шумна комуникация. Близнаците се превръщат в главните водачи в света на клюките и новините, особено в професионална среда. Те също могат да помогнат на някои хора да влязат в определена компания, да намерят печеливш социален кръг. Родените под знака на Близнаци привличат тези, които търсят спокойни спътници и източник на позитивност.

Рак (22 юни - 22 юли)

Мисията на Раците е да помага на хората, които нямат грижи. Хората усещат в представителите на тази зодия силен родителски инстинкт и топлина. Освен това тези, които не знаят как да се борят за справедливост, са привлечени от Раците. И този знак на зодиака може да ги научи да кандидатстват в социални институции и да решават бюрократични въпроси.

Лъв (23 юли - 22 август)

Това са зодиите, които не дават думата на никого и изнервят обстановката

Някои черти от характера на човек не са толкова приятни и положителни, но всеки притежава своите качества и негативи. Обаче например до...

Лъвовете ще привлекат онези хора, които нямат оптимизъм и не са настроени на празнична атмосфера в живота си. В крайна сметка представителите на този знак знаят как да превърнат всеки повод, дори и най-незначителния, в тържествено събитие. Лъвовете ще привлекат тези, които имат проблеми с вдъхновението и оригиналността. Те могат да станат пример и модел на поведение за някои хора. Лъвовете обичат да дават полезни съвети, от които някои с радост ще се възползват.

Дева (23 август - 22 септември)

Родените под знака на Дева привличат онези хора, които искат да бъдат превъзпитани. Особено влиянието на тази зодия ще е от полза за тези, които искат да се установят или просто да променят поведението си. Също така, Девите са привлечени от хора, които не могат самостоятелно да подредят мислите си. Представителите на тази зодия ще помогнат да "подредите" живота по ред. Освен това те ще станат партньори в изпълнението на нестандартни желания.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Везните са най-трудни, защото привличат палавници. Тази зодия често страда от влиянието на нагли роднини и измамници. Тези, които искат да говорят и да се оплакват от живота, но не и да чуят осъждане в отговор, са привлечени от тях. Везните трябва да бъдат внимателни с хора, които нямат приятели.

Неприятната истина за всяка зодия

Никой не е роден съвършен. Дори ако човек привидно изглежда напълно перфектно, то той най-вероятно крие някакви свои недостатъци от ост...

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Скорпионите често са привлечени от хора със слаба воля. Тази зодия привлича онези хора, които харесват непредвидимите връзки. Специална наслада от Скорпиони ще изпитат хора, които се нуждаят от връзка. И разбира се, не могат без тези, които смятат комуникацията със Скорпион за егоистична цел.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Жените Стрелец са привлечени от такива, които не обичат да вземат решения. Такива хора, без повече приказки, ще дадат власт на представителите на този знак и ще се забавляват. Мъжете Стрелец, напротив, привличат вниманието на тези, които обичат да ръководят и сами вземат решения. С помощта на представители на тази зодия такива хора се нуждаят от признание. Те ще могат да получат това, което искат. Стрелецът и от двата пола е обичан от онези, които са запалени по това, което обичат.

Козирог (22 декември - 19 януари)

Как да управляваме страха и негативните емоции?

Страхът е една от шестте основни емоции, заедно с радост, изненада, тъга, гняв и отвращение. Въпреки че обикновено класифицираме някои...

Козирозите привличат хора, които се нуждаят от непоклатимо и постоянно нещо. Родените под този знак представляват интерес за тези, които знаят, че в такъв тандем бързо ще постигнат желаната цел. Любителите на Козирозите често имат лесен характер и не знаят как да се спират на оплакванията. Те също не отговарят на трудната природа на Козирозите.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Хората, които са свикнали да правят всичко в екип, са привлечени от Водолея: почивка, работа, пътуване. Тази зодия е обичана от тези, които предпочитат да говорят, отколкото да слушат събеседника. Водолеят може да им даде ценен или парадоксален съвет. Те са интересни и за онези хора, които имат необичайни интереси и могат да ги обсъждат с часове. Така Водолеят ще представлява интерес за тези, които имат нужда от нов поглед към познатите неща.

Риби (19 февруари - 20 март)

Родените под знака на Риби привличат хора, които се нуждаят от мили думи и психологическа подкрепа. Те също така често се превръщат в "отдушник", на когото може  да поплачете или да изхвърлите негативни емоции. Тези, които са лишени от интуиция, са щастливи да общуват с Риби.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кулинарна Арена - ексклузивна галавечеря и цирков спектакъл

Колко чаши кафе трябва да пием на ден, за да сме здрави?

Имайте едно наум: Тези храни могат да съдържат нитрати

Боядисване на великденските яйца: Природни рецепти от миналото

Как да се преборим с чувството за малоценност?

Защо суровите броколи са по-полезни от задушените?

Кога ставаме стари: Интересно изследване

Най-разтърсващото любовно българско стихотворение

Любовен съвет за всяка зодия за 29 април 2024

Таро хороскоп за 29 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com