Планетите през 2018 г. - какво ни очаква

122742
Планетите през 2018 г. - какво ни очаква
Снимка: iStock/Guliver

Новата 2018 година започва нееднозначно с космическото явление – парад на планетите – в знака на Козирога ще се съберат Слънцето, Венера, Сатурн, Плутон и Лилит (Черната луна).

Тази шарена компания със сигурност няма да остави Новата година да премине скучно. За щастие, това е по-скоро положителен знак, тъй като главните участници в това звездно парти са добрите герои Слънцето и Венера. Те обещават прогрес в постигането на личните цели, проява на добрина, състрадателност и най-вече любов. Останалите планети имат малко по-особен характер и ето какво означава това, а 2018 година ще е характерна и с това, че освен палавникът Меркурий своите периоди на ретроградност ще имат Венера и Марс.

Меркурий - периоди на ретроградност през 2018 година

от 23 март до 15 април;

Ето кои зодии ще станат ПО-БОГАТИ през 2018 г.

Как да станем по-богати и да изкарваме повече пари? Тези мисли се въртят в главата на всеки от нас. Колкото и пари да имаме, никога не ...

от 26 юли до 18 август;

от 17 ноември до 6 декември

По законите на астрологията в тези периоди е добре да не планирате далечни пътувания, провеждането на сериозни преговори, закупуването на техника.

Венера - периоди на ретроградност през 2018 година

От 6 до 16 ноември

5-те зодии, които ще са най-ВЛЮБЕНИ през 2018 г.

Това са зодиите, за които любовта ще е всичко през 2018 г. Ето кои са те и какво ги чака в личен любовен план. ОВЕН Необвързаните: Жив...

В периода на ретроградност на Венера е добре да избягвате започването на спорове в семейството и изобщо всякакви ситуации, за които е ясно, че може да доведат до конфликт. Много добре премисляйте думите и действията си. Не започвайте любовна връзка през този период.

Марс - период на ретроградност през 2018 година

от 27 юни до 27 август 

Този период повишава риска от изострянето на всякакъв вид конфликти, както между отделните хора, така и на ниво общество и държави.

Юпитер през 2018 година

5-те зодии, на които ще се случи нещо хубаво през 2018 г.

Всички с нетърпение чакаме да видим какво ни е подготвила 2018 г. Имаме си планове, мечти и се надяваме следващата година да ги сбъдне....

До 8 ноември Юпитер е в знака на Скорпиона

От 8 ноември преминава в знака на Стрелеца

2018 година заварва най-голямата планета в Слънчевата система в процес на преминаване от знака Везни в Скорпион. Приключва периодът от внимателното ходене по тънък лед, трудното спазване на баланса и милите усмивки. Преминаването в мистичния и понякога жесток Скорпион ще се характеризира с усещането за непобедима сила, вярна интуиция, повишено самосъзнание. Хората ще преразгледат целите си, както и начините за тяхното постигане.

Добрата новина е, че неблагоприятният аспект между Юпитер и Плутон, който измъчи всички през 2017 година, ще се разпадне. Това може да доведе до разкриването на много тайни и всичко, което е било потискане, скрито или умишлено потъпкано сега ще излезе на бял свят. Най-важната задача ще бъде какво точно да се прави с тази свобода и да не се губи време в лутане.Колкото и положително да е това астрологично събитие, то ще изисква от хората да проявят повече отговорност в действията си към себе си и близките си хора.

Преминаването на Юпитер в знака на Стрелец в края на 2018 година обещава да бъде запомнящ се период, изпълнен с много нови възможности и възникването на цели с голям размах. Жаждата за промяна ще е осезаема за всички, но най-вече за онези, които са родени под знака на Стрелеца.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

7 съвета за разведряване на настроението в мрачен и облачен ден

5 дестинации, където има огромна вероятност да ви оберат

Тази отвара от розмарин ще направи и най-сухата коса блестяща

Тази маска за лице против бръчки с жълтък е истински хит през пролетта

Как се почиства запушена цедка на кафемашина?

Кои са най-известните участници в Първата българска легия?

Каква е била традиционната българска закуска в миналото?

Каква е основната разлика между белка и златка?

Каква е основната разлика между винена и гроздова ракия?

От коя фолклорна област идва правото хоро?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com