Плетено момче е перфектният мъж

7907

За да намерите перфектния мъж, обикновено трябва да минете през много срещи, разочарования и е нужно да сте заредена с търпението на светец. Холандската дизайнерка Ноортйе Кайжзер намери простичко решение за самотните дами.

И мъжете симулират оргазъм

На много мъже се е случвало партньорката му да симулира оргазъм или да крещи уж от екстаз, докато всъщност я боли. Неочаквано обаче идв...

Тези, които имат нужда да гушкат някого в леглото си, вече могат да го правят с Артър - мъжът възглавница, съобщава "Дейли мейл". Освен него има и Стив. И двамата са големи, топли и със сигурност ще се разбират с всичките ви приятели, семейството и домашния любимец.

Кайжзер предлага куклата си спрямо личните предпочитания на купувачите. Артър може да бъде с вратовръзка, мустаци, очила и дори да има татуировка - зависи какво предпочитате.

"Създадох Артър по същата причина, заради която създавам и аксесоарите. Не всички имаме еднакъв вкус към мъжете", разказва дизайнерката.

"Може да си изберете мъж още преди процеса на производство. Различният цвят на преждата създава съвсем различно усещане", посочва още тя.

Кога колите ни ще се управляват сами?

Ако има едно нещо, което да е сигурно в иначе несигурната автомобилна индустрия, то е, че в бъдеще реално ще можем да избираме дали сам...

Кайжзер е съдала и книжка с илюстрации за нещата, които може да се правят с куклата. Плетеният костюм може да се носи и от човк.

Тя споделя, че все още разработва проекта си и не е напълно готов. "Аз нямам сериозните амбиции да накарам хората да спрат да се чувстват самотни. Това е нещо, което всеки сам трябва да постигне. Аз искам просто да предизвикам усмивки", споделя дизайнерката.

Идеята да създаде плетена кукла дошла, когато тя решила, че наистина има нужда от мъж в живота си. "Мога да кажа, че това е шега, но тя съдържа и някаква истина в себе си", споделя Кайжзер.

Каква е идеалната продължителност на любовните ласки според нежния пол

Питали ли сте се колко време трябва да продължава сексуалният акт, за да остане доволен партньорът ви? Със сигурност всеки е различен и...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com