Пожелания за 8 март за баба

62460
Пожелания за 8 март за баба
Снимка: iStock/Guliver

Бабите са като втори майки. Тези мили жени са способни да дадат живота си за своите внуци. Те са грижовни, всеотдайни, любящи – също като майката. На 8 Март всяка една баба заслужава да бъде зарадвана с мило пожелание, което да докосне сърцето й и да се настани в мислите й.

Днес сме подготвили за вас няколко трогващи пожелания за 8 Март за баба. Изберете едно от тях и го изпишете върху картичка. Бъдете сигурни, че то ще прониже емоционално вашата любима баба, в добрия смисъл на думата, и ще я накара да се чувства по-специална и обичана от всякога.

Пожелания за 8 март за баба, които ще стоплят сърцето:

1. Мила бабо, днес е 8 март – денят на майката, денят на жената. Ти винаги си била и винаги ще бъдеш моят пример в живота, моята упора, моята подкрепа и моята закрила. Днес на теб желая да си много здрава, защото светът има нужда от стойностни хора като теб. Обичам те!

Пожелание за 8 март за учителка

2. На моята баба днес подарявам цялото щастие на земята. Обичам я от дъното на душата си и й обещавам, че винаги ще я карам да се чувства горда с мен и постиженията в живота ми. Бабо, честит 8 март. Никога не забравяй усмивката си, тя е онова, което те отличава от всички останали.

3. Ти, бабо, си моята сила и моята закрила. Ти си ми втора майка и най-добра приятелка. Ти ме научи да бъда достоен човек и аз ти благодаря от сърце и душа. Честит осми март на теб. Бъди щастлива, бабо!

4. Мила моя бабо. Днес е денят на майката, но и денят на онази жена, която е била втора майка в живота на всяко едно дете. Ти си точно такава за мен. Научи ме да бъда добър човек, да се боря с трудностите в живота и да побеждавам. Днес аз ти благодаря за всеки един урок и целувам твоята ръка. Обичам те!

5. Моята баба е най-добрата на света. Тя е прелестно мила жена, която разлива всеки ден добрина. Тя прави света едно по-красиво и цветно място. Като нея няма втора. Честит 8 март, бабо. Обичам те завинаги!

6. Мила моя бабо, сладка и добричка. Как да кажа, бабо, колко те обичам! Да, бабо, това си ти – втора майка и първа приятелка. Ти може и да не си ме родила, но винаги си била редом с моята майчица и си ми давала кураж. Ти си велика жена и аз ти се възхищавам. Честит празник!

7. За баба ще напиша най-красивите слова, защото тя заслужава цялото внимание на света. Нежна и сърдечна е от дъното на своята душа – никой не може да се сравнява с тази прелестно мила жена. Бабо, честит 8 март! Обичам те всеки ден!

8. Мила бабо, бъди здрава, смирена, обичана и спокойна. Нека в живота ти има място единствено за радостни мигове и никаква тъга. Ако някога имаш нужда от малко повече любов, аз ще ти я дам! Честит 8 март!

9. Баба е свята дума. Изричайте я с любов и уважение. Помнете, че тази жена винаги ще ви е вярна до гроб. Честит празник на нашите мили баби. Нека бъдат здрави!

10. Честит 8 март, бабо! Бъди щастлива, бъди здрава, бъди радостна и се усмихвай на всеки нов ден. Ти си най-топлото създание на света. Благодаря ти, че те имам в живота си!

Още пожелания за 8 март

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-хубавото стихотворение за Цветница

Любовен съвет за всяка зодия за 28 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 28 април 2024

Цветница е! Мощна молитва към Пресвета Богородица

Кумичене 2024 г.: Една от традициите на Цветница

Цветница 2024 г.: Традиции, символика и легенди

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 28 април /валутен калкулатор/

Как се нарича най-здравото великденско яйце из България?

Топ 3 на зодиите, които са най-трудни във връзка

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com