Пожелание за 8 март за учителка

76924
Пожелание за 8 март за учителка
Снимка: iStock/Guliver

8 – ми март е един от най-нежните и красиви дни в годината. Това е празникът на всички мили създания, дошли на този свят, за да го направят още по-пъстър и усмихнат.

На този ден всеки от нас иска да зарадва с трогващо послание онази жена, оставила отпечатък в живота му. Затова днес ще ви споделим красиви пожелание за 8 март за учителка. Прочетете ги и изберете едно от тях, с което да усмихнете тази достойна жена, предала ви своите знания.

Красиви и запомнящи се пожелания за 8 март за учителка:

1. Вие сте като втора майка в живота на своите ученици. Ценим ви, обичаме ви и ви уважаваме, защото с вас се учим на това да бъдем по-добри и стойностни личности. Бъдете честита и никога не губете усмивката си!

2. На този красив пролетен ден ви желаем любовта на учениците никога да не престава да топли душата ви. Нека в живота си срещате единствено разбиране, щастие и усмивки. Честит 8 март, учителко любима!

Полезни подаръци за 8 март

3. Красив пролетен ден е днес – ухаещ на аромата на цветя и отразяващ красотата на една невероятно блага и мила жена. Учителко любима, желаем ви да не преставате да се усмихвате и да разпръсквате добрина!

4. Скъпа моя учителко, никога няма да забравя онова, на което някога сте ме научили. Вие сте били до мен тогава, когато най-много съм се нуждаел от вас. Ще ви давам обич и уважение до края на живота си, защото вие сте си ги заслужили. Честит 8 март!

5. За вас учителко любима днес пиша най-искрени слова. Пожелавам ви здраве и цялото щастие на света. Бъдете с гордо вдигната глава и помнете, че за вашите ученици сте една много специална жена!

Пожелания за 8 март за мама

8 март е магичен ден. Всяка една майка заслужава да бъде поздравена с най-милото и съкровено пожелание. Да се почувства обичана, ценена...

6. Мила учителко, желаем ви букет от радости и ухание на щастие. Нека в живота ви няма нито една сълза. Бъдете здрава и помнете, че за вашите ученици винаги ще бъдете втора майка!

7. Честит празник на моята най-добра учителка. От цялото си сърце й желая безмерно щастие и доброта. Винаги да има разбрани ученици, да среща топлина и да не престава да се усмихва.

8. 8 март е ден и на мама, и на моята учителка – втората ми майка. Тя ме научи на куп неща и ми показа посоките на света. Тя е нежна и добра и на този ден заслужава да чуе най-милите слова. Честита бъдете, учителко любима!

9. Честит осми март, любима учителко. Пожелавам ви дни без тревоги и цялото щастие на света. Бъдете здрава и не преставайте да ни учите на това да бъдем по-добри и стойностни хора. Поклон пред вас! Благодарим ви за всичко!

10. Празник е днес! 8 ми март е денят на жената! Мила учителко, пожелаваме ви да бъдете здрава, спокойна и с усмивка на лице. Не преставайте да бъдете все толкова мила, грижовна и добра. Обичаме ви!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Не хвърляйте старото великденско яйце - ето за какво се ползва

Тези 6 храни съкращават живота

Как трябва да се грижи за себе си жена след 35 години, за да запази младостта си

Може ли тази толкова известна добавка да ни помогне да отслабнем?

След Цветница започва най-тъжната седмица за християните

Само в кои 2 дни може да се боядисват яйцата за Великден

Как е най-добре да се пържат мекиците от готово тесто?

Как се нарича страхът от открити пространства – и как се лекува?

Готвач издаде кои са перфектните гарнитури за агнешко месо

Пожелания за Цветница 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com