Полет до Ню Йорк в... апартамент

8697
Полет до Ню Йорк в... апартамент

Не, не си мислете, че това е някаква нова приказка от Шехерезада (за тези, които не знаят – това е по-малката сестра на Шер). Просто авиолиниите в Сингапур са се замислили за удобството на своите пътници и предлагат на всеки желаещ опцията да лети до Ню Йорк в удобен апартамент, който, макар и сравнително малък, предлага по избор двойно или единично легло и ръчно изработена дизайнерска италианска мебелировка. По време на полета има и още един неочакван бонус - персонална стюардеса.

Но не, сексът в самолета не влиза в цената. За сметка на това, освен двойното легло и удобният диван, докато си пиете коктейла можете да се наслаждавате на 23-инчов телевизор и аудио уредба заедно с богат избор на филми и музика чрез системата Krisworld (телевизионни, филмови и анимационни канали, стерео-музикални канали, Нинтендо игри, факс, телефон, текстови съобщения и следене на курса на самолета).

А и не само мебелите са дизайнерски. Сервизите, в които стюардесата ви поднася храната, са дело на Живанши. Самата храна далеч не е от стандатния „кетъринг” тип и е сервирана с подбрани френски вина – шампанско, бургундско и бордо. А като решите да си полегнете, получавате маркови пижама, чехли и постелно бельо на същата елитна марка. Заедно с необходимите козметични и тоалетни принадлежности, разбира се.

Всичкият този лукс се намира на борда на Аеробус А 380 и можете да го ползвате само срещу дребната (за сингапурците) сума от 15,750 щатски долара. Всъщност, ако трябва да сме честни, цената не е особено висока – дори и един български пенсионер може да си го позволи. И аз даже знам кой е той (пак се отвлякох на тема брадати вицове).

До 2300 г. Ню Йорк ще бъде под вода

Ню Йорк, градът, който никога не спи, метрополисът, характеризиращ се с хилядите нощни светлини, в крайна сметка ще бъде залят от вод...

Впрочем това не е нищо чудно. Сингапурските Авиолинии (Singapore Airlines) са една от петте авиокомпании, заслужили 5 звезди в категоризацията на Лондонската SkyTrax. И не знам дали е случайност, или не, но всичките 5-звездни авиолинии са от Азия или Близкия Изток.

И в интерес на истината трябва да кажа, че част от гореспоменатия лукс е достъпен и за много от обикновените пътници на Simngapore Airlines, поне на борда на излетелия за пръв път на 16 януари тази година гигантски A 380, който освен другото разполага с цели 17 тоалетни и всичките богато снабдени с набор от всякакви необходими дреболии – от гребенчета до дамски превръзки.

Редактор: Генко Велев

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com