Полицейско куче бе спасено от пенсиониране след 500 успешни акции

18669
Полицейско куче бе спасено от пенсиониране след  500 успешни акции

Грифин е кокер шпаньол и е било планирано да бъде пенсиониран след 500 залавяния на наркотици.

Кучето Грифин е направило повече от успешна кариера и веднага се е намерил някой служител от системата, който мисли, че все още не е за пенсиониране. Той се е присъединил към полицаите преди шест години, а негов партньор през цялото време е Мари Пул.

Младо момиче „хвана“ приятеля си в изневяра с кучето й!

Явно някой хора наистина нямат какво да правят и в комбинация с психичните си отклонения правят неща, които са, меко казано, странни. ...

Една от най-успешните акции на Грифин е залавянето на издирван мъж, като малко след арестуването му са намерени 450 таблетки LSD в бельото му.

Грифин е бил наричан „палавото пале“ още от началото на обучението му. Той намира наркотици на стойност 3000 паунда у жена сред много хора на местен фестивал.

„Когато се появяваме на обществени места хората го поздравяват, защото с външността и постъпките си е бил запомнен, но не и аз“, разказва шеговито Пул за партньора си.

„Изненадващо дори арестуваните от него престъпници го поздравяват и му казват, че е умно куче, докато им слагат белезници. Той е страхотно куче и служи много добре в полицията. Веднъж на тренировка на летище намери куфара с наркотиците на лентата, но отказа да слезе от лентата и реално ако беше на обществено летище щеше да забави багажа на пасажерите“, разказва неговата партньорка.

Най-смешните кучешки признания

Ако можеше кучето Ви да си каже причините за пакостите си в комбинация с виновния си поглед, то смехът щеше да е още повече. Представя...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com