Порнозвезда за секса с Тръмп: Не е зле за човек на неговите години

11332
Порнозвезда за секса с Тръмп: Не е зле за човек на неговите години
Снимка: Getty Images/Guliver

Порнозвездата Сторми Даниълс разбуни духовете в САЩ преди време, хвърляйки бомбата, че е имала връзка с президента Доналд Тръмп от 2006 до 2010 година. Според много западни медии това изказване разгневило Мелания Тръмп и именно то станало причина съпругата на президента да не придружи съпруга си на отминалата срещата на високо равнище в Давос.

Сега изглежда, че предстои нов епизод от поредицата за Тръмп и порнозвездите, след като Сторми Даниълс даде ново обширно интервю за In Touch Weekly, в което разкрива пикантни подробности от отношенията си с настоящия президент на САЩ - Доналд Тръмп. За да гарантират достоверността на отговорите на Сторми, от изданието дори я подлагат на детектор на лъжата.

Тръмп загази - порноактриса публично обяви, че ще разкаже какво е правил с нея

Порноактрисата, за която се подозира, че може да е имала сексуална връзка с настоящия американски президент Доналд Тръмп през 2006 годи...

Сторми споделя, че срещнала Тръмп на голф турнир край езерото Тохо. Той й казал, че иска да я види по-късно и поискал номера ѝ, а след това я поканил на вечеря. "Кой би пропуснал възможността да говори с някой толкова интересен човек. Нямах намерение да се свалям с него или нещо такова", споделя актрисата във филми за възрастни.

После Тръм я поканил в стаята си, а отвън стоял бодигардът на Тръмп - Кийт. "Така и не разбрах личния номер на Тръмп, винаги комуникирахме през Кийт. Мислех си, че ще вечеряме навън, а се оказа, че вечерята е в стаята му. Беше облечен по пижама, искал да се отпуснем. Не си спомням какво си бяхме поръчали, помня само, че никой от нас не беше пил алкохол. Никога не съм го виждала да пие, въпреки че има собствена марка водка...

Пита ме много неща за работата ми - как функционира бизнесът, в който работя. Той беше много любопитен. Не питаше задължително за секса или нещо подобно, а за бизнеса. Показа ми, че е на корицата на списание, което току що бе излязло. Опитваше се да ме впечатли, а аз си мислех: "Пич, знам кой си".

После Тръмп я разпитал за хонорара ѝ, а тя него - за косата му. А той споделил, че си мисли, че ако скъси или промени косата си, ще загуби силата си и богатството си. Сторми попитала какво мисли жена му Мелания за прическата, а той отклонил набързо темата и казал: "Не се тревожи за нея".

Тръмп обяви, че резултатите от изборите не са променени от руснаците

Президентът на САЩ Доналд Тръмп влезе в спор със съветника си за национална сигурност Хърбърт МакМакстър, заявил, че разследването на с...

После започнали да се целуват. "Всъщност не знам защо изобщо го направих, но си спомням, че докато правихме секс си мислех: "Само не се опитвай да ме купиш." А след това си казах: "Но обзалагам се, че ако го направи, ще плати много за това", откровеничи порнозвездата, като допълва, че се надявала да не я мисли за проститутка: "Не че имам нещо против проститутките. Просто аз не съм такава".

"Не беше някакъв шантав секс. Сложи ме на леглото. Беше само в една позиция... Какво очаквате от човек на неговата възраст? Не казвам, че сексът беше лош. Не ме разбрайте погрешно... Ако се наложи, определено бих могла да опиша генеталиите му. Той изглеждаше поразен след това и повтаряше: "Нали ще те видя отново. Кога мога да те видя пак?"

Сторми споделя, че не използвали предпазни средства, защото имала алергия към латексови презервативи, а повечето мъже използвали такива. Тя не била подготвена с алтернативни методи, защото си мислила, че отива на вечеря.

След "рандевуто" Тръмп ѝ се обаждал на всеки 10 дни от скрит номер, а тя разполагала с този на бодигарда му. По думите ѝ, винаги си намирал повод да ѝ звънне. Казвал ѝ, че иска да бъде с нея, канил я на различни събития.

"Никога не съм срещала жена му на тези събития, всъщност никога не съм я срещала лично. Следващия път, когато го видях, беше в края на юли, той ме повика и попита дали мога да се срещна с него в хотел Бевърли Хилс. И аз отидох. Моят приятел ме закара. Кийт излезе и ме посрещна в моя камион и ме влезе вътре. Имаше частно бунгало."

Обвиненията заради изборите за президент на САЩ - само срещу руснаци, без Тръмп да бъде засяган

След публикуването на обвинителния акт срещу 13-те физически и 3 юридически лица от Русия за намеса в изборите на САЩ в помощ на настоя...

Порнозвездата споделя, че по онова време не мислила особено, че Тръмп е женен, но би се почувствала зле ако сега се наложи да срещне жена му някъде. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com